derby

ODIO 1 zondag 15 april op bezoek in Hoogerheide

Aankomende zondag, op 15 april, zal ons eerste elftal afreizen naar Hoogerheide voor een spannende wedstrijd in de top van de competitie. Aartsrivaal METO zal de tegenstander zijn.
De aftrap van de wedstrijd zal gegeven worden om 14:30 uur. Alle ingrediënten voor een mooie middag lijken aanwezig.

U bent van harte welkom om ons vlaggenschip van de vereniging aan te komen moedigen!

ODIO verliest topper van Grenswachters

Gisteren stond voor ODIO 1 de derby tegen vv Grenswachters op het programma. Helaas waren de mannen uit Putte ons eerste de baas. Na 90 minuten stond er een 0-1 uitslag op het scorebord.

Onderstaand het wedstrijd verslag vanuit BN de Stem (Maarten Elst), foto is Gino van Outheusden/PIX4PROFS

Zondag 11 maart: Kraker op sportpark 'De Heiloop'

Aankomend weekend wordt er hopelijk weer eens gevoetbald op de Ossendrechtse velden. Er staat gelijk een topper in de klasse Zondag 4A op het programma. ODIO 1 ontvangt namelijk vv Grenswachters. Beide ploegen draaien bovenin het klassement mee, Grenswachters op plek drie (14 gespeeld, 27 punten) en ODIO op plek vier (13 gespeeld, 25 punten). Het gat naar de nummer 1, METO (15 gespeeld, 30 punten), is voor beide ploegen overbrugbaar. Genoeg ingrediënten voor een mooie wedstrijd!

Aftrap van deze wedstrijd is om 14:30 uur. Wedstrijdsponsor is EMTÉ Supermarkt Corné Suijkerbuijk.

21 januari: ODIO - METO DAY!

In het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari moeten een aantal van onze teams al aantreden. Voor hen zit de winterstop er dan officieel op.
Zondag 21 januari is er op sportpark De Heiloop een programma waar velen met enorm veel zin naar uitkijken. Er wordt die dag namelijk 3 keer de wedstrijd ODIO-METO gespeeld!

Om 11 uur trapt ODIO 4 af tegen METO 4. Een half uur later, om 11:30 uur spelen ODIO 2 en METO 2 vriendschappelijk tegen elkaar. Het topaffiche van deze dag is natuurlijk de onvervalste derby waarbij om 14:30 wordt afgetrapt: ODIO 1 - METO 1.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2018