noordrand

Kavels Noordrand begin 2019 in verkoop

Onderstaand artikel komt uit BNdeStem, stuk is geschreven door Peter de Bie en bevat informatie over het bouwplan Noordrand op ons sportpark.

OSSENDRECHT - De verkoop van kavels in bouwplan Noordrand te Ossendrecht kan in het eerste kwartaal van 2019 van start. Inclusief de optie dat twee kopers samen één grote kavel aanschaffen en daar twee huizen op zetten. Zo kan het aantal woningen variëren van 43 tot maximaal 50.

Kunstgrasvelden officieel in gebruik genomen

Gisteren, zaterdag 25 augustus, zijn de kunstgrasvelden officieel in gebruik genomen. Wethouder Hans de Waal zorgde samen met voorzitter Roger Withagen voor de officiële openingshandeling. Daarbij kregen zij ondersteuning van het oudste spelende lid van ODIO (Fons de Brie) en het jongste spelende lid (Steelo Bandel).

 

Reminder: Opening kunstgrasvelden op 25 augustus

Op zaterdag 25 augustus vindt de officiële opening plaats van onze nieuwe kunstgrasvelden op ons vernieuwde sportpark. Na een relatief korte voorbereidende periode is er in 2 maanden tijd ontzettend veel werk verricht en zijn wij als ODIO ontzettend trots op ons 'nieuwe' sportpark. 

Op deze dag worden ook de finales gespeeld van het Zuidwesthoektoernooi. Een toernooi waar alle voetbalverenigingen van de gemeente Woensdrecht aan deelnemen. 

Volg de renovatie van onze velden via onze site

Na afloop van het voetbalseizoen is op maandag 11 juni de firma Traas en Ovaa Sport gestart met de aanleg van onze kunstgrasvelden. De metamorfose van ons sportpark is op onze website te volgen. Dit kan via deze link. Op onze site staat deze pagina onder het kopje 'nieuws'. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.

BN de Stem schreef op 12 juni onderstaand artikel over de renovatie:

 

Uniek inzicht op vorderingen renovatie velden

Dat er hard gewerkt wordt aan onze velden was al duidelijk en dat bracht onze huisfotograaf Leo Hoogerwerf op een leuk idee. Leo is zichzelf aan het specialiseren als video-editor en heeft op een mooie manier de vorderingen in beeld gebracht. 

De video is via DEZE link te bekijken. Geniet van dit mooie overzicht!

 

Velden kleuren weer GROEN!

Al ruim een maand wordt er op ons sportpark hard gewerkt aan de renovatie van onze sportvelden. Vandaag kleuren de velden van onze voetbalvereniging na vele voorbereidingen weer groen! Er is vandaag een start gemaakt met het leggen van de kunstgrasmatten.

Een mooie mijlpaal!!

De renovatie is nog altijd te volgende via een aparte pagina op onze website. Klik HIER de pagina met de fotoreportage.

Update Noordrand: Kunstgras ODIO is in aantocht

Vandaag is onderstaand artikel in BN DeStem gepubliceerd. Goed nieuws rondom Bouwplan Noordrand en de aanleg van de kunstgrasvelden.

Vragen omtrent het artikel kunnen kenbaar bij Het Bestuur worden gemaakt.

Belangrijke update Noordrand!

Beste leden,

Op dinsdag 6 februari hebben, tijdens de opinieraad, alle raadsfracties hun instemming gegeven voor de verdere ontwikkeling van bouwplan Noordrand. Daarnaast heeft men ingestemd met de verdere ontwikkeling van onze kunstgrasvelden. Sterker nog, alle politieke partijen hebben aangegeven akkoord te zijn met de voorfinanciering om zodoende in juni 2018 te gaan starten met de realisatie van de kunstgrasvelden.

Grote interesse voor bouwplan Noordrand

Gisteren vond in onze kantine de informatie avond plaats waar de bouwplannen op ons sportpark werden toegelicht. De kantine zat bij de twee informatiesessies helemaal vol. Aan interesse dus geen gebrek. De plannen over de nieuw te bouwen duurzame wijk zijn gedeeld met de geïntresseerden. Eventuele opmerkingen over de plannen zullen besproken worden. 

Zodra er meer bekend wordt over de plannen wordt dit uiteraard op de website vermeld.

Uitnodiging Inloopavond bouwplannen Noordrand 12 december

INLOOPAVOND DUURZAME WONINGBOUWONTWIKKELING NOORDRAND OSSENDRECHT OP DEEL SPORTVELDEN ODIO

Op 12 december aanstaande vindt er een inloopavond plaats in de kantine van ODIO aan de Trambaan 8a. Tijdens deze avond wordt u geïnformeerd over het plan en kunt u reactie geven op het plan alvorens college en raad een besluit nemen over de verdere ontwikkeling van het plan. Om zoveel mogelijk bewoners en belanghebbenden gelegenheid te geven aanwezig te zijn worden er deze avond twee sessies gehouden.

Pagina's

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2018