TOTO

Eerste tussenstand ODIO TOTO bekend

De eerste tussenstand van de ODIO TOTO is bekend. Aan kop met 16 punten gaan Maikel van der Poel, Nico Hoogerwerf en de winnaar van vorig jaar: Sander Kerstens.

Bekijk de tussenstand HIER

Doe gratis mee aan de ODIO TOTO seizoen 2018-2019

- UPDATE 7 oktober 09:00 uur: OPGAVE NIET MEER MOGELIJK -

Word jij de opvolger van Sander Kerstens?

Ook dit jaar spelen we, voor het derde seizoen, de ODIO TOTO. Dit seizoen doen we dat met de derby (competitie)wedstrijden van ODIO 1, ODIO VR1, ODIO 3, ODIO 4 en ODIO 5 met daarbij enkele open vragen. ODIO 2 speelt dit seizen geen derby’s.

Sander Kerstens wint ODIO TOTO!

Het was spannend tot het laatste moment, maar de winnaar van de tweede ODIO TOTO is bekend:

Sander Kerstens wint de tweede ODIO TOTO!

Van harte gefeliciteerd!

Saillant detail: eerste elftal speler Sander voorspelde al dat ODIO 1 zou verliezen op bezoek bij METO. Deze voorspelling levert hem uiteindelijk de overwinning op. We gaan ervan uit dat Sander niet op de hoogte was van dit feit ten tijde van de wedstrijd...


Eindstand ODIO TOTO seizoen 2017-2018:

Nieuwe koploper in ODIO TOTO!

Lange tijd was onze hoofdtrainer Peter van Oirschot trotse koploper van de ODIO TOTO. Vanaf het begin van het seizoen stond hij bovenaan. Inderdaad stond, want sinds vandaag kent de ODIO TOTO een nieuwe koploper; Levien Michielsen.

Het wordt een spannende strijd naar het einde van seizoen.

Klik hier voor de stand van de ODIO TOTO

ODIO TOTO

De ODIO TOTO is terug! Voor de tweede keer wordt de TOTO georganiseerd.
Dit jaar een andere opzet, een echte toto.

Peter Adriaansen wint eerste ODIO TOTO

In de winterstop werd het spel ODIO TOTO geïntroduceerd binnen de vereniging. Een spel waar sportgerelateerde vragen werden gesteld, waarbij het antwoord door de deelnemers gegokt moest worden.

Een vraag goed gokken/beantwoorden was goed voor punten en uiteraard is degene die aan het einde de meeste punten heeft winnaar.

De winnaar van de eerste ODIO TOTO is Peter Adriaansen. Hij krijgt niet enkel alleen de eeuwige roem, ook zal hij nog een prijs ontvangen. Hierover wordt hij snel geïnformeerd. 

Peter; van harte gefeliciteerd!

UPDATE ODIO TOTO

Sinds drie weken is de eerste ODIO TOTO begonnenn. Inmiddels zijn de eerste resultaten bekend en zijn deze op de pagina van de ODIO TOTO (onder activiteiten) gepubliceerd.

Je kan de TOTO pagina ook bereiken door op deze link te klikken.

NIEUW: ODIO TOTO

Beste Quiz-fanaat,

De tweede seizoenhelft van dit jaar organiseert de commissie communicatie binnen ODIO een heuse TOTO. Doel van dit spelelement binnen de vereniging: op een gemoedelijke manier onderling de strijd aangaan. Deelname is gratis.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2018