25 maart 2018 : Roosendaal-14 - ODIO-5 : 3-0 (2-0) :

ma, 03/26/2018 - 21:21

25 maart 2018 : Roosendaal-14 - ODIO-5 : 3-0 (2-0) :

 

2. Barry Klootwijk geeft een steekpass op Bas van der Pluijm. Bas schiet uit de draai op de goal en de Roosendaalse keeper houdt de bal uit zijn doel.

5. ODIO-doelman Maarten de Weert stopt een schot van Roosendaal en redt na de daarop volgende hoekschop weer uitstekend op een naar de grond gerichte kopbal.

10. Rechtsback Fons de Brie treuzelt te lang met het afspelen van de bal en lijdt balverlies; de Roosendaler die hem de bal afpakt, kan alleen op het doel afgaan en scoort: 1-0.

20. Uit een voorzet van linkshalf Bart Jaspers schiet Arjan Buijsen twintig centimeter over de lat.

35. Een Roosendaler zet de bal voor vanaf zijn rechterflank: de enige verdediger van ODIO voor het doel is kansloos tegen drie inlopende Roosendalers: 2-0.

Ook in de tweede helft kan ODIO aanvallend geen vuist maken, waardoor Roosendaal continu in de tegenaanval kan gaan.

70. De nu als rechtshalf spelende Bart komt tot een schot in de korte hoek, maar de keeper ligt in de weg.

75. ODIO zorgt voor een scrimmage in het strafschopgebied van Roosendaal. Linkshalf Leendert de Wit krijgt de bal bij de eerste paal niet langs een verdediger en de keeper op het doel. Bas schiet de rebound in de verre hoek waar, helaas voor ODIO, een verdediger van Roosendaal op de lijn redding brengt.

82. Doordat een speler van Roosendaal bij de eerste paal Maarten in de weg staat bij een corner, gaat de bal verder voor het doel waar Ron de Jonge hem in eigen doel kopt: 3-0.

Als Ron de bal had laten gaan, was de bal waarschijnlijk gewoon geheel voorbij het doel gevlogen, want daar liep geen enkele speler van Roosendaal meer. Maar als telt niet.

Kortom Roosendaal verdiende de winst, omdat het in ieder geval één echt doelpunt maakte.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2018