8 april 2018 : ODIO-5 - Cluzona-5 : 4-7 (3-5) :

ma, 04/09/2018 - 13:57

2. Bij de eerste voorzet van Cluzona vanaf hun linkerkant trapt Daemian van Winden in zijn poging een Cluzona-speler het scoren te beletten, de bal in zijn eigen doel: 0-1.

4. Een vrijgespeelde Cluzona-speler scoort fraai met een schot in de verre hoek: 0-2.

10. Eén van ODIO’s centrale verdedigers wacht te lang met het afspelen van de bal en verliest hem daardoor aan Guus Heijmans, die alleen voor de keeper niet faalt: 0-3.

15. Leendert de Wit trapt de bal uit een corner vanaf onze rechterkant goed voor en Ronald Vriens kopt hem in de touwen: 1-3.

18. Op aangeven van Daemian schiet Ronald de bal goed hard laag op het doel. Zonder dat hij het in eerste instantie zelf weet, stopt de keeper van Cluzona de bal met zijn zitvlak.

20. De andere centrale verdediger van ODIO trapt, als hij de bal wil terugspelen, het speeltuig precies in de voeten van een tegenstander en ook hij maakt het alleen voor de keeper af: 1-4.

22. Guus Heijmans (Cluzona) moet met een hamstringblessure het veld verlaten en vanaf dat moment is er sprake van een gelijkopgaande wedstrijd.

30. Uit een voorzet van Daemian vanaf de rechterkant trapt Leendert de bal volley vanaf een meter of twaalf 30 centimeter over de lat.

33. Door goed doorzetten houdt Marnix Sijbrands balbezit en hij speelt Ronald aan met een steekpassje. Ronald schuift de bal linksonder in de hoek: 2-4.

36. Cluzona speelt een man vrij, terwijl de ODIO-achterhoede grotendeels voor vermeend buitenspel blijft staan: 2-5.

41. ODIO pakt uit met een prachtige counter na een hoekschop van Cluzona: aan het eind van de tegenaanval legt Ronald de bal breed en Guus Elst schiet rechts in het doel raak: 3-5.

 

Na de rust zet ODIO met name over rechts Cluzona flink onder druk, maar slaagt er niet in de treffer te maken waardoor Cluzona echt aan het wankelen zou zijn gekomen.

70. Op een voorzet van Leendert, in de tweede helft gewoon weer spelend als linkshalf, krijgt Ronald twee keer en Bart Jaspers één keer de gelegenheid van dichtbij te schieten, maar niet één van de drie pogingen is goed op het doel.

73. Een verdediger van Cluzona haalt na een corner van ODIO de bal van de lijn.

78. Pascal Mies (Cluzona) wordt door het centrum van de ODIO-verdediging vrijgespeeld en hij rondt zijn kans met een knap stiftballetje over de keeper af: 3-6.

82. Een doorgebroken Cluzona-speler scoort met een laag schot langs de keeper in de verre hoek: 3-7.

90. Uit een voorzet van Leendert maakt Ronald met een kopbal zijn derde treffer van de dag: 4-7.

 

Scheidsrechter:  Harry Vermaas.

 

Gastspelers:  Guus Elst, Daemian van Winden en Marnix Sijbrands.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2018