ODIO 6 - DEVO 5

ma, 04/03/2017 - 19:58

Op een mooie lentedag mochten de groen-witten weer de wei in. De uitgedunde selectie van ODIO 6 werd vandaag aangevuld door Wilco van Thillo en Bart Jaspers. Dit keer mocht het sterrenensemble aantreden tegen hekkensluiter DEVO 5.

Dat het vandaag geen moeilijke opgave zou worden, bleek al vroegtijdig in de wedstrijd. Het was voornamelijk ODIO dat de bal had en eenvoudig kon combineren. Het was wachten op het eerste doelpunt. Dat kwam uiteindelijk op naam van Bas Jaspers. Met doelpunten van Jim, "ED" en Ronald kon ODIO met 4-0 de rust in. De tweede helft was niet anders dan de eerste helft. Kort na rust scoorde Antoine de 5-0. DEVO 5 had vandaag duidelijk een offday. Echter mochten zij nog wel een keer scoren door gebrek aan scherpte bij de achterhoede en doelman. Vooral doelman Nick had vandaag op een andere wedstrijd gehoopt. Wilco en Bart bewezen hun toegevoegde waarde nog maar eens en konden de score verder uitbreiden naar 7-1.

Het was vandaag een wedstrijd dat eigenlijk nooit een wedstrijd is geworden. ODIO 6 was oppermachtig! "Kampioenswaardig zelfs" klonk uit het kamp van DEVO. Verder willen we Wilco en Bart bedanken voor hun bijdrage vandaag! Volgende week spelen we tegen Victoria'03 5 in Oudenbosch. Tot dan!

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2018