Odio dames - NVS VR1

vr, 10/20/2017 - 13:28

Oeps!! Een beetje vertraging. Helaas is er van vorige week geen verslag te vinden van onze dames. Ze hebben toen een fantastische 2-2 gespeeld tegen Welberg! En om deze BIJNA winst te vieren, hebben ze de tijd die ze normaal nemen om het verslag te schrijven, véél beter gebruikt! Ze hebben het namelijk goed gevierd bij de McDonald's. 

Maar door die vreugde, kwam de klap van afgelopen zondag extra hard aan & moesten we even de tijd nemen om dit te verwerken....

 

Afgelopen zondag hebben onze dames namelijk gestreden tegen de dames van NVS. En hierbij mochten we gelukkig rekenen op versterking vanuit de meisjes, Maud en Sigrid waren hierbij van de partij. (Nogmaals bedankt meiden!!)

Na een goede warming-up en een aantal vermoeide gezichten, stonden we toch redelijk fanatiek aan de start. Mede ook dankzij de vele supporters die zijn komen kijken! De eerste helft was er een enorme vechtlust aanwezig. NVS was sterk, maar wij deden ons daar zeker niet voor onder! Helaas wist NVS wel het goal te vinden... Jammer! Maar toch lieten wij ons niet het veld uitslaan! Roos wist de gelijkmaker ècht prachtig binnen te schieten! En dat gaf hoop... Helaas kwam er een terechte penalty voor NVS, waardoor we met een achterstand de rust in gingen. 

 

Over de tweede helft willen we niet teveel woorden vuil maken. Er was onderling wat meer negativiteit in het team, en het wilde niet echt meer lukken. NVS voerde de boventoon. De wedstrijd is eigenlijk in 1 zin samen te vatten. Zoals Ilvy het na de wedstrijd al zo mooi zei: ''De eerste helft was beter dan de tweede.'' En daar willen we het dan ook graag bij laten!

 

Aankomende zondag staat Steenbergen VR1 op het programma, ook thuis! We hopen weer op net zoveel supporters als afgelopen zondag!

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2018