afgelast

Wedstrijd ODIO 1 afgelast

Aanstaande zondag stond de wedstrijd WVV'67 - ODIO gepland. Deze derby is helaas afgelast. Een aantal spelers van ODIO 1 zitten op dit moment in quarantaine en zijn in afwachting van een COVID-test. De resultaten hiervan zullen, voor zover we nu in kunnen schatten, niet bekend zijn voor aanstaande zondag. Na intensief contact met GGD en KNVB is besloten de wedstrijd naar een later tijdstip te verplaatsen. Ook de trainingen van ODIO 1 gaan op advies van de GGD niet door. In deze tijd nemen we geen onnodige risico's.

Regels omtrent afgelaste wedstrijden

De laatste tijd zijn er vele wedstrijden afgelast. Hierdoor worden er de komende periode veel wedstrijden ingehaald. Hoe gaat de KNVB om met de afgelastingen? Hieronder uitleg over de regeling die vanaf het weekend van 31 maart en 1 april is in ons district, Zuid I, van kracht gaat.

Wedstrijden 17 en 18 maart afgelast

Koning winter is nog niet uit het land en rekt het voetbalseizoen nog wat langer. Door de sneeuwval en ijzige kou zijn de jeugdwedstrijden van zaterdag 17 maart afgelast. 

Ook de thuiswedstrijden van zondag 18 maart zijn afgelast. De derby in Huijbergen, Vivoo 1 - ODIO 1, is ook afgelast.

Alle wedstrijden weekend 3 & 4 maart afgelast

Het weer zit alle elftallen van ODIO na de winterstop niet mee.
Ook komend weekend zijn door de KNVB alle competitiewedstrijden van zaterdag 3 maart en zondag 4 maart afgelast.

ODIO 1 oefent aanstaande zondag in Etten Leur tegen Internos 1. Aftrap om 13:00 uur. De eerste competitiewedstrijd voor ODIO 1 wordt gespeeld op zondag 11 maart. Dan komen de mannen uit Putte op bezoek in Ossendrecht. Een onvervalste derby met daarna een feest in de kantine!!

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020