Corona

Nieuwsbulletin 2 vanuit Het Bestuur

Beste leden en ouders van onze spelende jeugd,

Hierbij de 2e nieuwsbrief in deze coronacrisis. Gezien het aantal reacties op de 1e  nieuwsbrief wordt het erg op prijs gesteld dat wij jullie op deze wijze op de hoogte houden.

Nieuwsbulletin vanuit het bestuur

Beste leden en ouders van onze spelende jeugd,

COVID-19 houdt ons allen bezig. Het is voor iedereen een hectische tijd waarvan wij het einde nog niet weten en al helemaal niet hoe dit afloopt. Allereerst willen wij onze leden die zelf, of in familie- en vriendenkring met het coronavirus te maken hebben, veel sterkte toewensen. Wij weten dat sommige leden getroffen zijn door dit verschrikkelijke virus maar wij zullen dit vast niet van alle leden weten. Nogmaals veel sterkte!

Seizoen ten einde

De KNVB heeft aangekondigd dat de competities van het amateurvoetbal definitief niet worden hervat. Dat betekent concreet dat het seizoen er op zit. Er zal geen eindstand van dit seizoen worden gemaakt. Deze maatregel wordt genomen naar aanleiding van het Corona-virus.

 

Sportpark ODIO gesloten!

Beste leden, ouders en kinderen.

Het coronavirus breidt zich steeds verder uit en om dit virus zo snel mogelijk in te dammen zijn landelijk een aantal maatregelen getroffen. Een van de maatregelen is dat alle sportterreinen in ieder geval tot en met 28 april gesloten zijn. Dit geldt uiteraard ook voor het terrein van ODIO.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020