Corona

Nieuwsbrief vanuit Het Bestuur

Beste leden, ouders en supporters
 
De coronamaatregelen houden ons nog steeds in de greep. Trainingen vinden er gelukkig nog wel plaats op ons sportpark. De jeugd maakt hier gretig gebruik van. Ook worden er onderling wedstrijden gespeeld. Verder is het afwachten wanneer de coronamaatregelen kunnen worden verminderd, zodat iedereen de competitie ook weer kan herstarten. Wij hebben toch nog steeds de hoop dat de situatie eind januari iets zal verbeteren.
 

Update Corona-protocol

Beste spelers, ouders, leiders en trainers

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen vanuit het kabinet op 13 oktober jl. hebben wij een nieuw protocol opgesteld. In dit protocol vinden jullie de maatregelen welke wij als vereniging zullen nemen, met ingang van 14 oktober.

Landelijke Corona maatregelen: Kantine gesloten, jaarvergadering uitgesteld

Gisteren heeft premier Rutte nieuwe maatregelen aangekondigd om een snelle verdere verspreiding van het corona-virus in te dammen. Sportclubs worden hierbij hard geraakt. Vanaf vandaag, dinsdag 29 september 18:00, zal onze kantine voor in ieder geval drie weken gesloten blijven. Daarnaast worden er bij wedstrijden en trainingen (senioren en trainingen) geen publiek meer toegelaten. Ook dit geldt in ieder geval voor drie weken.

Speciale COVID-19 pagina met daarop actuele protocollen

Op onze site is een apart COVID-19 pagina ingericht waarop u alle belangrijke informatie vindt met betrekking tot een bezoek aan ons sportpark in deze COVID-19 tijd. De pagina vind u via DEZE link. De pagina wordt up-to-date gehouden zodat u altijd geïnformeerd wordt over de laatste stand van zaken.

Indien u ons sportpark bezoekt (speler/supporter/leider) willen wij u vragen de protocollen tot u te nemen. 

Blijf gezond,
Bestuur r.k.v.v. O.D.I.O.

Nieuwsbulletin 2 vanuit Het Bestuur

Beste leden en ouders van onze spelende jeugd,

Hierbij de 2e nieuwsbrief in deze coronacrisis. Gezien het aantal reacties op de 1e  nieuwsbrief wordt het erg op prijs gesteld dat wij jullie op deze wijze op de hoogte houden.

Nieuwsbulletin vanuit het bestuur

Beste leden en ouders van onze spelende jeugd,

COVID-19 houdt ons allen bezig. Het is voor iedereen een hectische tijd waarvan wij het einde nog niet weten en al helemaal niet hoe dit afloopt. Allereerst willen wij onze leden die zelf, of in familie- en vriendenkring met het coronavirus te maken hebben, veel sterkte toewensen. Wij weten dat sommige leden getroffen zijn door dit verschrikkelijke virus maar wij zullen dit vast niet van alle leden weten. Nogmaals veel sterkte!

Seizoen ten einde

De KNVB heeft aangekondigd dat de competities van het amateurvoetbal definitief niet worden hervat. Dat betekent concreet dat het seizoen er op zit. Er zal geen eindstand van dit seizoen worden gemaakt. Deze maatregel wordt genomen naar aanleiding van het Corona-virus.

 

Sportpark ODIO gesloten!

Beste leden, ouders en kinderen.

Het coronavirus breidt zich steeds verder uit en om dit virus zo snel mogelijk in te dammen zijn landelijk een aantal maatregelen getroffen. Een van de maatregelen is dat alle sportterreinen in ieder geval tot en met 28 april gesloten zijn. Dit geldt uiteraard ook voor het terrein van ODIO.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020