Indeling ODIO 1

Indeling ODIO 1 bekend. Veel derby's komend seizoen!

Vandaag is de indeling van ODIO 1 bekend geworden. Na een aantal jaar in Zondag 4A, speelt ODIO komend seizoen weer in Zondag 4B. Zonder Zeeuwse ploegen, zij spelen allen in 4A. Alle ploegen uit de Zuidwesthoek zijn net als 2 jaar geleden opnieuw verenigd in één competitie. Dat wil zeggen dat er komend seizoen weer veel derby's te zien zijn op ons sportpark. 

De indeling is als volgt:
BSC, DIOZ, Grenswachters, METO, Nieuw Borgvliet, Noordhoek, NSV, ODIO, RSV, Sprundel, SVC, VIVOO, Wernhout en WVV'67

Indeling ODIO 1 bekend

Vandaag heeft de KNVB de competitie-indeling voor ODIO 1 bekend gemaakt. Net als vorig jaar speelt ODIO haar wedstrijden in Zondag 4A. Waar vorig jaar alle 5 de clubs uit de gemeente in dezelfde klasse voetbalden, zijn er nu toch wat wijzigingen doorgevoerd. Vivoo degradeerde naar de vijfde klasse en Grenswachters gaat voetballen in zondag 4B. Meto en WVV'67 blijven wel in 4A. Verder zit ODIO in een competitie met Zeeuwse elftallen. Het kan zich weer opmaken voor een gezellige middag in Groede, maar het mag ook weer aantreden tegen IJzendijke, Koewacht, Oostburg, RIA W en Steen.

Competitie- en bekerindeling ODIO 1 bekend

De nieuwe competitie indeling is bekend. ODIO is ingedeeld in 4A. Hierdoor staat het vlaggenschip een aantal verre tochten richting Zeeland te wachten. Daartegenover staat wel een recordaantal derby's en uiteraard het weerzien met voormalig trainer Andy Wieickx.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020