jubileum

Nieuws vanuit de jubileumcommissie

NIEUWS VANUIT DE JUBILEUMCOMMISSIE
 
Beste leden van ODIO,
 
Zoals jullie wellicht al weten bestaat ODIO dit jaar 90 jaar en dat vieren we! Voor zowel jong en oud worden er allerlei activiteiten georganiseerd:
 

Foto's reünie 14 mei 2022

Zaterdag 14 mei jl. vond de reünie van ODIO plaats. Deze activiteit werd georganiseerd door de jubileumcommissie. Het was een mooie dag, waarbij veel oude bekenden elkaar weer tegenkwamen en verhalen met elkaar uitwisselden.

Foto van deze reünie vind je HIER

ODIO 90 jaar: Reünie op 14 mei

Beste (oud) leden,

Graag aandacht voor onderstaande oproep van de jubileumcommissie:

Jubileumquiz 22 APRIL 2022

 
Lang was ongewis of we wel een kwis zouden kunnen organiseren.
 
In plaats van maart gaan we de Grote John & Sander ODIO-jubileumkwis toch organiseren; het wordt: Vrijdag 22 april a.s. En zoals bekend, het is een kwis die gaat over voetbal – voetbal - voetbal, en een beetje andere sport. De aanvang is 19.30 uur!!
 
Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per team.
Je kunt je nu al opgeven met een team van maximaal 4 personen.

COOP voetbalplaatjes actie

Het is zover! Op maandag 7 februari gaat de COOP voetbalplaatjes actie van start. In oktober is iedereen op de foto gezet en het sparen van de plaatjes kan dan ook gaan beginnen.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen die je koopt bij de COOP krijg je een zakje met 4 voetbalplaatjes. Die plaatjes kan je in een verzamelboek plakken, welke je voor €2,50 kan kopen bij COOP.

Doneer uw statiegeld aan ODIO

Hoofdsponsor COOP supermarkt heeft voor de jubileumcommissie van ODIO een leuke actie bedacht. Tot en met 31 maart kunt u uw statiegeld aan ODIO doneren. U doet dit middels de doneer knop.

Namens de jubileumcommissie: hartelijk dank!

Terugblik: Jeugddag voor alle jeugdleden (6 november)

Het werd nog even spannend. Na verschillende vergaderingen om alles goed voor te bereiden voor alle jeugdleden van ODIO, stond alleen nog een persconferentie ons in de weg om een leuke dag te organiseren. Gelukkig zat het dit keer nog mee wat betreft de maatregelen en mochten wij iedereen ontvangen op ons sportpark.

GEANNULEERD: Vrijdag 19 november: Jubileum kick-off party

WEGENS NIEUWE COVID-MAATREGELEN ZIJN DE RECEPTIE EN DE FEESTAVOND VAN 19 NOVEMBER HELAAS GEANNULEERD. HOPELIJK KRIJGEN WE DE KANS OM DEZE AVOND OP EEN ANDER MOMENT IN TE HALEN.

Sinds vorige week bestaat onze voetbalvereniging 90 jaar. Een heel seizoen lang geven we ons jubileumjaar kleur. Op vrijdagavond 19 november a.s. doen we dit met een kick-off party. Je bent van harte uitgenodigd!

 

ODIO 90 jaar

ODIO 90 jaar!

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. 90 jaar geleden is onze voetbalclub opgericht en dat gaan we het komende jaar op verschillende momenten vieren.
Onze jubileumcommissie is al lange tijd bezig om een heel programma in elkaar te steken voor jong, oud, clubleden en de hele Ossendrechtse kern.

Vanavond is het jubileumjaar afgetrapt met het rondbrengen van de jubileumkrant. In deze krant vind u ook het volledige jubileumprogramma.

Leestip: ODIO in de Zuidwestkrant

ODIO bestaat dit jaar 90 jaar. En dit gaan we uiteraard vieren. Hoe het hele programma eruit ziet is mede afhankelijk van alle maatregelen omtrent COVID-19.Vooruitlopend op alle festiviteiten blikt 'De Zuidwestkrant' vooruit met artikelen over het verleden van ODIO. Deze willen we graag met u delen:

Pagina's

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020