jubileum

Leestip: ODIO in de Zuidwestkrant

ODIO bestaat dit jaar 90 jaar. En dit gaan we uiteraard vieren. Hoe het hele programma eruit ziet is mede afhankelijk van alle maatregelen omtrent COVID-19.Vooruitlopend op alle festiviteiten blikt 'De Zuidwestkrant' vooruit met artikelen over het verleden van ODIO. Deze willen we graag met u delen:

ODIO 90 jaar; op basis van jeugdig enthousiasme

ODIO bestaat op 1 november 2021 90 jaar. De afgelopen periode hadden we graag in aanloop naar deze datum al diverse activiteiten willen organiseren. U weet allemaal waarom dat nu niet kan. We hopen dat we de draad weer snel op kunnen pakken!

In de Zuidwestkrant is er de komende tijd geregeld aandacht voor ons jubileum. Deze publicaties willen we graag met jullie delen.

Het eerste stuk over ons verleden vind je via DEZE link. Veel leesplezier!

Bestel je sinterklaasmenu!

Beste Voetbalvrienden, ODIO leden, Supporters en iedereen die onze club een warm hart toedraagt,

Eerste ING Bedrijventoernooi

Op de terreinen van ODIO zal dit jaar de eerste editie van een jaarlijks terugkerend bedrijventoernooi worden georganiseerd. Dit toernooi wordt georganiseerd door ODIO en ING. Het is de bedoeling om ieder jaar op Goede Vrijdag een gezellig voetbaltoernooi in te richten met aansluitend een smakelijke BBQ. Dit jaar zal het dus op Vrijdag 10 april gaan plaatsvinden. Graag nodigen we ook Uw bedrijf uit om een team af te vaardigen.

Bas Nijhuis komt 18 december naar ODIO

Scheidsrechter Bas Nijhuis komt woensdagavond 18 december naar ODIO en zal tijdens deze avond een lezing geven. De avond wordt door de jubileumcommissie georganiseerd. Voorafgaand aan de lezing is er mogelijkheid, onder het genot van een lekker hapje, om Bas Nijhuis te ontmoeten. Er kunnen in totaal 100 personen de lezing bijwonen. Geef je snel op bij Nico Hoogerwerf, want vol = vol. Alle details vind je hieronder:

Terugblik FIFA toernooi

Op 11 mei organiseerde de jubileumcommissie van RKVV ODIO voor de eerste keer een FIFA toernooi voor jeugd en senioren. Huis foto/videograaf Leo Hoogerwerf heeft hier weer een mooi film van gemaakt. Bekijk deze film HIER.

Bij de jeugd wonnen Lars Jonckheere en Aaron Buijsen het toernooi. Stijn van Rijn en Giyanto Goossens wonnen bij de senioren.

11 mei: FIFA-toernooi

Op 11 mei organiseert de jubileumcommissie een FIFA-toernooi voor de jeugd. In de avond is het de beurt aan de senioeren. Mocht je mee willen doen, geef je dan voor 5 mei op bij Stan Hoogerwerf of Thom van den Eijnden. 

Gelieve in te schrijven in teams van 2 personen. Bij genoeg aanmeldingen wordt er 2 tegen 2 gespeeld. Het inschrijfgeld is 5 euro per persoon. De opbrengst van het toernooi gaat naar de jubileumcommissie.

 

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020