nieuwjaarsreceptie

Aftrap 2020: Nieuwjaarsvoetbal en Nieuwjaarsbijeenkomst

Op zondag 12 januari vindt de nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine plaats. Voorafgaand aan dit gezellig samenzijn speelt ODIO 1 een vriendschappelijke wedstrijd tegen DEVO 1 (aftrap 12:30 uur). De overige elftallen spelen onderling een 7x7 toernooi. Vanaf 14:00 uur start de bijeenkomst in de kantine en die wordt muzikaal ondersteund door DJ JOSHUA. Verder zullen er uiteraard vele lekker hapjes zijn.

We zien je graag dan! Voor nu wensen we je hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling!

6 januari Nieuwjaarsreceptie in kantine ODIO

Op zondag 6 januari wordt in de kantine van ODIO de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Kom met ons proosten op het nieuwe jaar!

Nieuwjaarsreceptie 2018

Om het volgend jaar goed in te luiden organiseren we op 7 januari een NIEUWJAARSRECEPTIE. Zoals gebruikelijk gaat dit gepaard met de nodige activiteiten. Tussen 13:00 uur en 14:00 uur kan gestart worden met de 'Snertloop'. Ook is er dit jaar een 7x7 voetbaltoernooi. Aanvang van dit toernooi is om 13:00 uur. Informatie over het toernooi wordt verspreid via de leiders.

Na afloop van de acitiviteiten zal er in de kantine onder andere volop glühwein zijn en zullen de nodige oliebollen geproefd kunnen worden. DJ JOSHUA neemt de muzikale ondersteuning voor zijn rekening!

Zondag 8 januari nieuwjaarsreceptie in kantine & snertloop

Op zondag 8 januari is het weer tijd voor de jaarlijkse snertloop en voor de nieuwjaarsreceptie.
Vertrekken voor de snertloop kan tussen 13:30 uur en 14:30 uur. Na afloop is er snert, glühwein, oliebollen en muziek (DJ Giel) in de kantine.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020