odio 1

METO - ODIO

ODIO is er gistermiddag helaas niet in geslaagd om de derby bij METO te winnen. In een matige wedstrijd van Ossendrechtse kant werd met 3 - 2 verloren van de ploeg uit Hoogerheide. Hierdoor haakt ODIO definitief af in de titelstrijd en zullen alle pijlen gericht moeten worden op de nog te behalen nacompetitieplekken.

ODIO - RIA W

Ondanks dat onze razende reporter zich realiseerde dat hij de voorbeschouwing vergeten was, komt hier toch een mooi verslagje van de terechte 5 - 1 overwinning op RIA W van gistermiddag.

ODIO - Grenswachters

ODIO is er helaas niet in geslaagd om de belangrijke wedstrijd op eigen veld om te zetten in een overwinning. In een slap potje voetbal van Ossendrechtse kant liet ODIO wel zijn trainer als zichzelf in de steek en werd volledig terecht verloren van de buren uit 'Put', 0 - 1. Hierdoor staat ODIO weer met beide beentjes op de grond en mag het zichzelf even goed in de spiegel aankijken.

ODIO - Koewacht

ODIO is er gisteren in geslaagd om in het spoor te blijven van zijn concurrenten. In een barslechte pot werden de 3 punten over de streep getrokken op eigen veld tegen Koewacht, 4 - 2.

Borgvliet - ODIO

ODIO gaat met een goed gevoel de carnaval in komend weekend. Afgelopen weekend werd na een erg slecht eerste half uur een achterstand omgebogen en won het met 3 - 5 bij Borgvliet.

ODIO - METO

ODIO is er gisteren helaas niet in geslaagd om de volle buit te pakken thuis tegen rivaal METO. Op eigen veld deed de thuisploeg zichzelf veel te kort, 2 - 2.

ODIO - NSV

ODIO heeft gisteren erg goede zaken gedaan om mee te blijven draaien in de top van 4A. Thuis werd het NSV van oud-trainer Andy Wierickx met 6 - 1 overklast op het barslechte eigen veld.

WVV - ODIO

ODIO is er helaas niet in geslaagd om de volle buit bij WVV te pakken. Na een 3-0 achterstand en met 10 man toonden de ploeg van Peter van Oirschot veerkracht en kwam knap terug tot 3 - 3.

Een welbekende ver doorgevoerde analyse van Peter gaf aan dat er gewonnen moest worden om met de top mee te kunnen blijven draaien. Het spelsysteem was duidelijk en vol goede moed werd de warming-up ingegaan. Een goede warming-up smaakte dan ook naar meer.

Pagina's

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020