ODIO 2

ODIO - CLINGE 6-0

Gisteren werd dan uiteindelijk toch de wedstrijd tegen Clinge gespeeld. Het was nog even afwachten of de tegenstander kwam opdagen, maar deze lieten uiteindelijk weten dat ze in de file stonden. De wedstrijd begon uiteindelijk om 19:30.

Wedstrijdverslag Zeeland sport 2 - ODIO 2

Afgelopen zondag stond de kraker tegen Zeeland sport op het programma, de nr.4 en de nr. 5 tegen elkaar. Een mooi affiche vooraf gezien, maar niets werd minder waar. Eenmaal verzameld vertrokken de boys uit ossendrecht naar het altijd winderige Vlissingen met een uitgedunde selectie, daar we een beroep moesten doen op 3 B-spelers. De aankomst in Vlissingen was hartverwarmend te noemen.

Wedstrijdverslag ODIO 2 - VV Luctor'88 2

Met een lekker zonnetje en een wedstrijd tegen luctor'88 2 in het vooruitzicht werd ontspannen toegeleefd naar het eerste fluitsignaal van scheidsrechter van dienst, dhr. Visscher! Waar om 11.00 uur nog genoten werd van een bakje thee, was vooraf al bekend dat luctor'88 haar laatste wedstrijd zou spelen in hun bestaan tegen ODIO!

ODIO 2 - ROOSENDAAL 4

Na een week rust te hebben gehad wachtte vandaag de lastige thuiswedstrijd tegen Roosendaal 4! Voor de wedstrijd mochten we jari de Crom welkom heten, die ons vandaag kwam versterken. Met een 16 koppige selectie was het voor coach Orlando weer puzzelen hoe ODIO zou gaan beginnen.

Terneuzen - ODIO

De rit van odio 2 ging vandaag richting Terneuzen! Na een lange toertocht door de havens van Terneuzen en langs de meubelboulevard dankzij Stan Hoogerwerf kwamen we uiteindelijk aan op sportpark De vliegende Hollander aan het zuiderparklaan, nee niet de thuishaven van Ado Den Haag, maar van vv Terneuzen, waar koploper Terneuzen 2 haar thuiswedstrijden afwerkt! Met rik van rijn terug in de gelederen na een liesbreukoperatie wachtte ons een zware wedstrijd!

Luctor - ODIO 2

De razende reporter is tijdelijk afwezig geweest, maar beste volgers, jullie hebben in de tussentijd wat gemist! Na vorige week steen bestreden te hebben en vandaag luctor'88 is de situatie van odio 2 een stuk rooskleuriger geworden op de ranglijst. Door een aanwezig collectief zonder noemenswaardig goed voetbal is dat de afgelopen 2 weken met inzet, strijd en passie meer dan voldoende gecompenseerd!

Patrijzen - ODIO

Vandaag reisde ODIO 2 af richting 's Heerenhoek voor een half 3 wedstrijd tegen Patrijzen 2. Door een aantal afwezigen, kregen we gelukkig hulp vandaag door twee B-spelers: Kurt van lakwijk en Stijn van Rijn. Ook Johan Elst van ODIO 5 was bereid om mee te gaan. Bedankt daarvoor!

ODIO - Zeeland Sport

Na een verloren partij in Clinge vorige week, mocht ODIO 2 het vandaag tegen Zeeland Sport herstellen. Tegen Clinge was het niet al te best, dus dat moesten we vandaag proberen recht te zetten. Dit werd gedaan zonder de geblesseerde Rently en Martin, maar met Jelle en Damian, die daarvoor eerst in het eerste elftal actief waren.

Pagina's

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020