ODIO trainer

Peter van Oirschot ook volgend jaar trainer ODIO

Peter van Oirschot gaat door als trainer van ODIO. Ook volgend seizoen staat Peter van Oirschot voor de groep van ODIO 1. ODIO en Peter hebben het contract in goed overleg met 1 jaar verlengd, tot einde seizoen 2021-2022. Het wordt voor Peter het vijfde seizoen als trainer van ODIO.

We wensen Peter weer heel veel succes toe!

Contract Peter van Oirschot verlengd

Peter van Oirschot staat ook volgend seizoen als trainer van ODIO 1 aan het roer bij onze club. Het contract met de trainer is wederom met 1 jaar verlengd, tot einde seizoen 2020-20121.

Peter is bezig aan zijn 3e seizoen als trainer van onze club. Dit seizoen werd de eerste periodetitel behaald door ons eerste elftal waardoor aan het einde van het seizoen ODIO zal deelnemen aan de nacompetitie voor promotie.

Contract Peter van Oirschot wederom verlengd

Ook volgend seizoen staat Peter van Oirschot als trainer van ODIO 1 aan het roer bij onze club. ODIO heeft het contract met de trainer met 1 jaar verlengd, tot einde seizoen 2019-20120.

Peter is bezig met zijn 2e seizoen als trainer van onze club. Na 10 wedstrijden bezet ODIO 1 met 17 punten een zesde plaats op de ranglijst.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020