22 april : ODIO-5 - Halsteren-4 : 1-4 (1-2)

ma, 04/23/2018 - 08:48

Omdat acht van de twaalf veldspelers die ODIO inzette, qua loopvermogen en of qua snelheid duidelijk slechter scoorden dan wat Halsteren gemiddeld haalde, was ODIO gedoemd deze wedstrijd te verliezen. Een schande was dat niet, want Halsteren trad aan met vijftien spelers die allemaal een leeftijd van voor in de twintig hebben.

 

ODIO opende de wedstrijd veelbelovend, maar binnen het kwartier voelde het de harde werkelijkheid.

5. Wilco van Thillo verlengt met het hoofd een uittrap van ODIO-doelman Maarten de Weert in de loop van de diepgaande Bart Jaspers. Helaas is de balcontrole van Bart niet goed, waardoor hij de bal direct in de handen van de keeper speelt.

12. Barry Klootwijk neemt vanuit de middencirkel een vrije trap snel op de van rechts naar binnen sprintende Bart, die de bal langs de uitkomende doelman in het net schiet: 1-0.

15. Via een uitgespeelde aanval scoort Halsteren de gelijkmaker: 1-1.

22. Uit een voorzet vanaf hun rechterflank neemt een Halsteren-speler vijf meter voorbij de tweede paal de bal in de draai onmiddellijk vol op de slof en de leren knikker ploft boven in de verre hoek van het ODIO-doel: 1-2.

35. ODIO heeft alle geluk wanneer de bal uit een schot van Halsteren via de binnenkant van de paal achter Maarten door aan de andere kant uit de doelmond verdwijnt.

50. Via een uitgespeeld doelpunt beslist Halsteren vroegtijdig de wedstrijd: 1-3.

60. Barry voorkomt een volgende treffer van Halsteren door vlak voor de doellijn de bal weg te halen.

70. Een van de Halsterse spitsen wordt in het strafschopgebied onderuit gehaald: penalty; en die wordt met een trap midden in het doel benut: 1-4.

88. Barry speelt Bas van der Pluijm aan met een steekpass. Bas schiet uit de draai goed hard op het doel, maar de Halsterse keeper tikt de bal met een fantastische safe over de lat.

 

Scheidsrechter:  Harry Vermaas.

 

Gastspeler:  Marnix Sijbrands.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020