29 april 2018 : ODIO-5 - FC Moerstraten-2 : 2-4 (0-1) :

ma, 04/30/2018 - 13:23

Opnieuw bleek dat ODIO-5 nog niet op de weg terug is. Met hangen en wurgen wordt er getracht tegendoelpunten te voorkomen en aanvallend is groenwit nauwelijks dreigend. Zelfs eenvoudige passes zijn momenteel moeilijk, maar de gelatenheid is zo groot, dat er niet op elkaar gemekkerd wordt. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

 

25. De keeper van Moerstraten laat een eenvoudig schot uit zijn handen glippen. Is het dan geluk voor Moerstraten of pech voor ODIO, dat de bal bij een speler van Moerstraten terecht komt.

32. In zijn poging een voorzet tegen te houden raakt een ODIO-verdediger de bal zo ongelukkig, dat hij hem nog makkelijker voor de spits van Moerstraten weglegt: 0-1.

39. Totaal onnodig maakt Arjan Buijsen opzettelijk hands in het strafschopgebied van Moerstraten, waardoor ODIO ook nog tien minuten met tien man moet spelen.

50. De tweede keeper van Moerstraten laat de bal los na een vrije trap van Barry Klootwijk en Leendert de Wit is op de juiste plaats om het leren ding in het doel te werken: 1-1.

55. Met een geweldige redding voorkomt ODIO-doelman Maarten de Weert een tegentreffer, maar uit de daarop volgende corner kopt Xavier van Hasselt helaas wel raak: 1-2.

60. Moerstraten verzuimt een één-man-meer-situatie te benutten.

Geforceerd probeert ODIO de aanval te zoeken. Het belangrijkste gevolg is, dat er verdedigend grote gaten vallen en Moerstraten in de 65ste en in de 69ste minuut 1-3 en 1-4 scoort.

80. Moerstraten verkwanselt zelfs een twee-man-meer-situatie.

90. Bas van der Pluijm speelt de bal met de hak opzij naar Leendert, die in de korte hoek scoort: 2-4.

Zesde nederlaag in successie: het wordt wrang.

 

Scheidsrechter:  Harry Vermaas.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020