30 april 2017 Nieuw Borgvliet 3 – ODIO 4

zo, 04/30/2017 - 22:00

ODIO 4 VERLIEST, BORGVLIET KAMPIOEN

 

ODIO 4 trad vandaag aan tegen dezelfde tegenstander als vorige week: Nieuw Borgvliet 3. Deze wedstrijd zou bepalend zijn voor het kampioenschap; de winnaar van dit duel zou zichzelf op de platte kar mogen hijsen.. Vorige week zorgde ODIO 4 voor een spannend competitie einde, maar vandaag kwam werd er helaas verloren. Nieuw Borgvliet boekte een 2-0 overwinning waardoor het zich kroonde tot kampioen.

 

De wedstrijd begon om 10 uur onder leiding van de heer Bosters. Het begin was voor Borgvliet, maar echte kansen waren niet te noteren. Helaas moest ODIO 4 al snel afscheid nemen van Jeroen. Nadat hij verkeerd terecht kwam op het zware kunstgrasveld ging hij er met, op het oog, een zware knieblessure af. Zijn vervanger Arjan hield het helaas ook niet lang vol. Zijn blessure van vorige week speelde hem nog te veel parten. Toch werd ODIO halverwege de eerste helft steeds sterker en dat resulteerde ook in de eerste kansen. Het was de keeper van Borgvliet die zijn ploeg echter op de been hield. Eerst redde hij fantastisch op een uithaal van Maikel, daarna stond hij met een prima reflex in de weg bij een poging van Wesley. Ondanks het overwicht en de kansen aan Ossendrechtse zijde werd er niet gescoord in de eerste helft: 0-0 met rust.

 

Niet lang na rust werd uiteindelijk de score geopend door de Bergse gastheren. Een lange bal werd via het hoofd van Roel verlengt. De erg rappe spits van Borgvliet anticipeerde hier goed op, en kon vrij doorlopen naar het Ossendrechtse doel: 1-0. Niet lang na dit doelpunt werd ODIO opnieuw getroffen door een blessuregeval. Maikel had net voor rust last van zijn hamstring gekregen, en dat speelde hem in de tweede helft te veel parten. Ook hij moest zichzelf laten vervangen. De wedstrijd werd feller en dat moest Robbert met een gele kaart bekopen toen hij aan de noodrem trok bij een aanval van Borgvliet. Voetballend kreeg ODIO het steeds moeilijker. Er waren geen noemenswaardige kansen te noteren. Borgvliet had een aantal keer de mogelijkheid het uit te spelen, maar deed dit pas 10 minuten voor tijd. Het intikken van een voorzet was een koud kunstje voor dezelfde doelpuntenmaker als de 1-0. Tot overmaat van ramp was Robbert tegen zijn tweede gele kaart (en dus rood) gelopen. ODIO kon hierdoor geen vuist meer maken en verliet na 90 minuten als verliezende partij van het veld.

 

Uiteraard heerst de telleurstelling van het opnieuw behalen van de tweede plaats, maar we willen graag het derde van Nieuw Borgvliet feliciteren met het behaalde kampioenschap.

 

Zo is de competitie bijna ten einde. Tot nu toe kunnen we, ondanks het verlies van de titelstrijd, terugkijken op een mooi seizoen. ODIO 4 treed volgende week thuis nog eenmaal aan tegen NVS. Dit is de laatste wedstrijd van het seizoen. Op naar een mooi einde van de competitie. Aftrap: 10:15 uur.

 

Tussenstand Topscorer ODIO 4

Maikel 22x

Patrick 15x

Ed 15x

Darryl 11x

Robbert 11x

Roger 10x

Dimitry 8x

Wesley v.A. 6x

Ludo 4x

Jimmy 4x

Jeroen 3x

Roel 3x

Roy 3x

Wesley V. 2x

Melvin 2x

Menno 2x

Arjan 1x

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020