Eerste ING Bedrijventoernooi

di, 03/03/2020 - 21:55

Op de terreinen van ODIO zal dit jaar de eerste editie van een jaarlijks terugkerend bedrijventoernooi worden georganiseerd. Dit toernooi wordt georganiseerd door ODIO en ING. Het is de bedoeling om ieder jaar op Goede Vrijdag een gezellig voetbaltoernooi in te richten met aansluitend een smakelijke BBQ. Dit jaar zal het dus op Vrijdag 10 april gaan plaatsvinden. Graag nodigen we ook Uw bedrijf uit om een team af te vaardigen.

Het programma
De wedstrijden starten om 16:00 uur maar verwachten de teams uiteraard iets eerder op Sportpark De Heiloop. De captains ontvangen informatie over kleedruimte, speelschema, enzovoort. Elk team speelt 3 of 4 wedstrijden van 20 minuten 7 tegen 7 op half veld en speelt daarnaast het rode draad spel. Een team kan bestaan uit mannen, vrouwen of gemengd. We proberen met de indeling van de teams hiermee rekening te houden. Het voetbal programma is om ongeveer 18:30 uur ten einde en vanaf 19:00 uur zal de barbecue beginnen. Er is voor iedereen 3 stuks vlees beschikbaar, diverse salades, stokbrood met kruidenboter en 3 consumptiebonnen per persoon.  

Kosten per team van maximaal 10 personen bedragen € 200,- en hiermee behoort dit gezellige toernooi tot de goedkoopste bedrijfsuitjes van de Zuidwesthoek !! Indien u extra mensen wilt laten deelnemen aan de barbecue dan is dat uiteraard mogelijk tegen € 20,- extra per persoon. Tevens is het mogelijk om als bedrijf extra munten te bestellen (niet verplicht) die dan op de factuur worden bijgeschreven. 

Met vragen of opmerkingen kunt U terecht bij Nico Hoogerwerf. Nico is te bereiken via telefoonnummer 06-55301195

Met sportieve groeten,

Jubileumcommissie r.k.v.v. O.D.I.O.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020