Landelijke Corona maatregelen: Kantine gesloten, jaarvergadering uitgesteld

di, 09/29/2020 - 20:33

Gisteren heeft premier Rutte nieuwe maatregelen aangekondigd om een snelle verdere verspreiding van het corona-virus in te dammen. Sportclubs worden hierbij hard geraakt. Vanaf vandaag, dinsdag 29 september 18:00, zal onze kantine voor in ieder geval drie weken gesloten blijven. Daarnaast worden er bij wedstrijden en trainingen (senioren en trainingen) geen publiek meer toegelaten. Ook dit geldt in ieder geval voor drie weken.

Dit betekent dat de jaarvergadering die gepland stond voor aankomende maandag 5 oktober wordt uitgesteld. Op dit moment is nog niet bekend hoe en wanneer we de jaarvergadering opnieuw kunnen plannen.

Bericht vanuit Het Bestuur:

Beste leden en supporters, 

Helaas zijn we genoodzaakt, door de nieuwe maatregelen vanuit de overheid, de kantine te sluiten. Ook mogen geen toeschouwers en supporters aanwezig zijn tijdens wedstrijden en trainingen van zowel jeugd als senioren.
Als Bestuur betreuren we dit natuurlijk, maar om het virus in te dammen hebben we begrip voor deze maatregelen.

De maatregelen gelden vanaf heden tot 20 oktober. Mochten er tussentijds aanpassingen/veranderingen komen, dan horen jullie dat.
We willen benadrukken dat we allen ons aan deze maatregelen moeten houden. Ga alstublieft niet allerlei ideeën ontwikkelen om aan deze maatregelen te ontkomen.

Buiten het sportpark gaan wij niet handhaven maar mogelijk dat gemeente dat wel gaat doen. Laten we allen ons gezond verstand gebruiken en ODIO niet verder in de problemen laten komen.

Op de site staan de protocollen zoals trainers en leiders van de teams deze ontvangen hebben en die vanaf nu gelden.

Hartelijk dank voor ieders medewerking

 

Bestuur r.k.v.v. O.D.I.O.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020