ODIO - NSV

di, 12/05/2017 - 10:52

ODIO heeft gisteren erg goede zaken gedaan om mee te blijven draaien in de top van 4A. Thuis werd het NSV van oud-trainer Andy Wierickx met 6 - 1 overklast op het barslechte eigen veld.

Een wederom doordachte analyse van trainer Peter moest ervoor zorgen dat 3 hele belangrijke punten vandaag gepakt zouden worden. Winnen was een noodzaak om mee te blijven draaien in de top. Verliezen zou betekenen dat we weg zouden vallen in de top van de klasse.
Bij ODIO was alleen Peter Pandev afwezig i.v.m. zijn schorsing. Logischerwijs nam Jeremai zijn plek op rechtsback in. Nispen zou starten in zijn bekende 4 - 3 - 3 opstelling en dus was de 4-mans Ossendrechtse verdediging een logisch vervolg. Op het middenveld stonden de gebroeders Melsen en spitzenfreunden Mitch en Coen mochten zich weer in de spits vertonen.

ODIO begon met veel strijd aan de wedstrijd. Het probeerde te voetballen, maar dit was eigenlijk niet mogelijk op het slechte veld. Trainer Peter greep direct in en de ballen moesten van achteruit de hoeken in om zo de aanval op te zoeken. Dit resulteerde direct in de 1 - 0. Coen werd van achteruit aangespeeld en stuurde Nic door op links. Een goede voorzet van Nic richting Mitchell, die hier wel raad mee wist en de 1 - 0 op het scorebord bracht. Vervolgens drukte ODIO door. Een corner werd door Sander weggewerkt en kwam bij Marijn terecht. Marijn begon aan zijn rush op rechts en zonder enkele NSV-speler in de buurt kon Marijn makkelijk binnen tikken, 2 - 0. De marge van 2 was prima en ODIO kwam weinig in de problemen. Vlak voor rust zetten de groen-witten nog eens aan. De vrij-staande Nic werd over de knie gelegd maar de scheids zeg er niet in. Uit de kluts kwam de bal bij Marijn. Zijn schot werd van richting veranderd en in ieders verbazing viel de bal achter de Nispense goalie, 3 - 0. Op slag van rust werd Michael ook nog even getest, maar hij liet zien dat de vorm van de laatste weken zeer goed is en hield zijn doel schoon. Met de 3 - 0 voorsprong werd de rust ingegaan.

In de rust zette trainer Peter de puntjes op de i en ODIO moest gewoon zijn eigen spelletje blijven spelen.

Direct na rust gooide ODIO dan ook de wedstrijd in het slot. Een goede combinatie tussen Jorrit en Coen op links zorgde voor een voorzetje op maat van Coen richting de volledig vrijstaande Mitchell, die wist er wel raad mee en tikte de bal beheerst in het doel, 4 - 0. Toch deed NSV wat terug. Een voorzet van links werd niet goed ingeschat door Sander en liet zijn directe tegenstander Martijn de Bruijn voor zich komen die er koppend 4 - 1 van maakte. ODIO pakte de draad daarna weer op en ging weer ten aanval. Mitchell en Marijn werden gewisseld en Thomas en Luke kwamen erin. Vooral Luke zorgde voor veel gevaar op rechts. Goed doorzetten van hem leverde een keurige voorzet op Coen af die de bal beheerst binnen werkte en er 5 - 1 van maakte. Het slotakkoord was ook voor Coen. Een voorzet werd van richting veranderd waarbij Coen niet na dacht en er nog eentje in de hoek bijprikte, 6 - 1.

Een slecht bespeelbaar veld waar ODIO toch redelijk efficiënt was met de kansen die het kreeg. Een fijn weerzien met trainer Andy wat resulteerde in 3 belangrijke punten. Wel willen we iedereen met een groen-wit hart condoleren met het officieel overlijden van ons hoofdveld. Volgende week komt Koewacht namelijk op bezoek, nog maar zien of dit zal doorgaan met de slechte weersverwachtingen in het verschiet! Hopelijk wordt er wederom gewoon gevoetbald en hopen we weer op veel positieve steun om weer 3 punten te pakken. Voor nu bedankt en tot volgende week!

 

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020