Principe-overeenkomst beheer kantine

za, 06/08/2019 - 20:23

Beste leden,

Via deze weg willen we jullie laten weten dat we een principe-overeenkomst hebben gesloten met Eetcafé Boulevard Ossendrecht voor het beheer van de kantine. De komende maanden gaan we samen met De Boulevard alle verdere details invullen.

Tijdens de extra ledenvergadering, medio maart, hebben de leden zich uitgesproken om de kantine niet te gaan draaien met alleen vrijwilligers, maar om te kijken of er een constructie mogelijk is met beheerders ondersteund door (een beperkt aantal) vrijwilligers. Dit om de jaarlijkse opbrengsten van de kantine-exploitatie voor ODIO op peil te houden. Deze wens van onze leden is als uitgangspunt verwerkt in de principe overeenkomst.

Wel zullen er ten gevolge van deze samenwerking met De Boulevard enkele zaken veranderen en aangepast moeten worden. Ook dit wordt in de komende maanden allemaal verder uitgewerkt.

Als bestuur zijn we blij dat, na een moeilijke zoektocht, we in de Boulevard een goede partner hebben gevonden om samen met ons de exploitatie van de kantine op deze manier op te lossen.

Bestuur R.K.V.V. O.D.I.O.

 

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020