Stem op ODIO - Rabobank Clubkas Campagne

wo, 04/04/2018 - 10:57

STEM VANAF VANDAAG OP ODIO TIJDENS DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE!

Om het lokale verenigingsleven te steunen houdt de Rabobank Zuidwest-Brabant ook dit jaar weer de Clubkas Campagne. Alle leden* van de Rabobank kunnen vanaf VANDAAG, 4 april, weer hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. 

Hoe meer stemmen ODIO krijgt, des te meer geld onze vereniging ontvangt vanuit de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank stelt een bedrag van € 150.000 beschikbaar, te verdelen onder alle deelnemende clubs. Vorig jaar kreeg ODIO ruim € 1.023 uit de Rabobank Clubkas Campagne, dankzij jouw stem. Dit jaar willen we dit uiteraard minstens evenaren. 

Dus laat je stem niet verloren gaan en stem tussen 4 en 16 april op ODIO en help daarmee onze vereniging aan een leuke opbrengst.
 
*Let op: je bent lid van de Rabobank wanneer je periodiek het magazine “Dichterbij” van de Rabobank ontvangt. Als je alleen maar een bankrekening bij de Rabobank hebt, ben je nog geen lid van de Rabobank; om lid te worden dien je je aan te melden via de website van de bank (kosteloos). 

Bedankt voor uw stem,
Bestuur ODIO

Lukt het u niet om te stemmen? Laat dit dan weten via onze contactpagina. Wij helpen je graag!!

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020