Stem op ODIO tijdens de Rabobank ClubkasCampagne!!

wo, 04/05/2017 - 14:34

STEM OP ODIO!!
 
Om het lokale verenigingsleven te steunen houdt de Rabobank Zuidwest-Brabant ook dit jaar weer de Clubkas Campagne. Alle leden van de Rabobank kunnen vanaf 6 april weer hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. 

Uw (Rabo)stem is dus geld waard.
Hoe meer stemmen ODIO krijgt, des te meer geld onze vereniging ontvangt vanuit de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank stelt een bedrag van € 150.000 beschikbaar, te verdelen onder alle deelnemende clubs. Vorig jaar kreeg ODIO ruim €842 uit de Rabobank Clubkas Campagne, dankzij jouw stem. Dit jaar willen we dit uiteraard minstens evenaren. 

Hoe werkt het?
Ieder lid van de Rabobank ontvangt begin april per post een unieke code met een link naar de website waar je kunt stemmen. Geen internet? Dan kun je met de code via de telefoon of in de bankhal je stem uitbrengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen, waarvan er maximaal twee op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht; de andere drie stemmen moeten op  andere verenigingen worden uitgebracht. Je kunt vanaf donderdag 6 april tot en met dinsdag 18 april stemmen. Na de sluiting van de stemperiode wordt het totaalbedrag van € 150.000 gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen. De uitkomst van deze deling is het bedrag dat onze vereniging ontvangt voor iedere stem die op ODIO is uitgebracht.

Dus laat je stem niet verloren gaan en stem tussen 6 en 18 april op ODIO en help daarmee onze vereniging aan een leuke opbrengst.
 
Let op: je bent lid van de Rabobank wanneer je periodiek het magazine “Dichterbij” van de Rabobank ontvangt. Als je alleen maar een bankrekening bij de Rabobank hebt, ben je nog geen lid van de Rabobank; om lid te worden dien je je aan te melden via de website van de bank (kosteloos). 

Met vriendelijke groeten,
 
 
Bestuur ODIO

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020