Terugkeer R. van Tilburg Kozijnen als sponsor

di, 03/03/2020 - 09:28

Mooi nieuws! Onlangs is R. van Tilburg Kozijnen teruggekeerd als sponsor bij ODIO. De overdracht van de borden (twee stuks) heeft plaatsgevonden en deze hangen inmiddels achter beide goals. Namens ODIO: bedankt voor jullie steun!

Bij van Van Tilburg Kozijen (https://www.vantilburg-kozijnen.nl/) kunt u terecht voor houten kozijnen, ramen en deuren in alle vormen, soorten en maten. Zowel voor renovatie als nieuwbouw. Van Tilburg Kozijnen heeft kwaliteit en certificaten. Denk hierbij aan KOMO, en FSC. En het belangrijke PolitieKeurmerk veilig wonen, ook hierin kunnen zij u goed advies geven. Ga langs voor een bezoekje. In alle gevallen kunt u bovendien rekenen op een goed advies. Ze zitten niet voor niets al meer dan 43 jaar in het vak.

Sinds dit seizoen heeft ODIO een nieuwe sponsorcommissie. De taken van Levien Michielsen zijn overgedragen aan de nieuwe commissie. Benieuwd naar (extra) sponsormogelijkheden of wilt u eens in gesprek over hoe we elkaar kunnen versterken? Neem dan zeker contact met de commissie op. 

De sponsorcommissie bereikt u via sponsoring@odioossendrecht.nl of via: 

  • Roy Touw                            +31 650881846 
  • Patrick Vosse                      +31 650848059 

Ook de mogelijkheden in verband met het aankomende jubileum bespreken we graag. 

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020