Training voor alle meisjes van ODIO

za, 01/11/2020 - 16:18

Op 11 januari stond er wat leuks op het programma: Levien Michielsen had een training georganiseerd voor alle meisjes van ODIO. De meiden kregen training van Annabel Goossens-Kil (keepster van ODIO Dames 1) en Janneke Schuurbiers (aanvoerdster en laatste vrouw van ODIO Dames 1). Jeroen Goossens en Chris van der Lindenhielpen langs de zijlijn mee. 

Na het welkomspraatje in de bestuurskamer door Levien, en een kijkje in de verzorgingsruimte, begonnen de meiden aan de training. Bij de dames doet Janneke altijd de warming-up en zo ook vandaag tijdens de training. De rek- en strekoefeningen waren hetzelfde als van de dames. 

Eenmaal warm hebben de meiden wedstrijdjes gespeeld, dit was 2 tegen 2. Na een aantal wedstrijden en wat coaching zijn de meieden verder gegaan met afwerken op de goal. Eerst een bal naar Janneke, die legde de bal panklaar en scoren maar. 

Natuurlijk hebben we daarna werderom een partijtje gespeeld, 4 tegen 4. De trainers zagen hele mooie en goede acties. Het uurtje vloog voorbij en na de training hebben de meiden een lekkere kom soep met broodjes van Levien gekregen. Maar het allerlekkerste waren toch de koffiekoeken, chocolade! 

In april zal er nog een training verzorgd worden voor de meiden van ODIO. Zij worden dan uitgenodigd om 1 of 2 vriendinnetjes mee te nemen die nog niet op voetbal zitten. Want iedereen kan leren voetballen, zolang je het maar leuk vindt!!

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020