Update vrijwilligersbeleid kantine

za, 12/21/2019 - 21:40

Beste leden,

Aan het begin van dit seizoen is het bestuur op zoek gegaan naar vrijwilligers voor de kantine. Zoals jullie weten wordt sinds dit seizoen de kantine beheerd door Eetcafé De Boulevard. Aanvulling met vrijwilligers is hierbij nodig. Dit scenario is tijdens de extra ledenvergadering over de kantine besproken en goedgekeurd door alle aanwezige leden. We zijn tot nu toe erg blij met de Boulevard en de vrijwilligers die zich tot nu toe al hebben aangemeld. Nogmaals dank voor jullie inzet voor de vereniging! 

Helaas is het aantal vrijwilligers op dit moment nog niet voldoende. Als we op deze voet verder gaan, dan staan de financiën van de kantine en vereniging onder druk.

Het Bestuur heeft daarom het volgende besloten:

  • Vrijwilligers die meedraaien in de kantine krijgen een vrijwilligersvergoeding
  • Het bestuur overweegt nog ander maatregelen te nemen. Mochten hier nieuwe besluiten uit voortkomen dan wordt dit gedeeld.

Wil jij ook eens een biertje tappen voor je voetbalmaten of vriendinnen? Of de gasten van een kop koffie en lekkere snack voorzien? Of wil je gewoon meer informatie over de vrijwilligersvergoeding? Neem dat contact op met Maikel van der Poel (06-53944835). Hij kan jullie voorzien van meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Bestuur ODIO

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020