Vier op een rij!

ma, 11/13/2017 - 09:38

Jaja, de ellufde van de ellufde is weer geweest en dat hebben sommige speelsters gevoeld ook.. Daarnaast kwamen we eerder kruipend dan lopend het sportpark op. En als de speelsters nog geen kater hadden, kregen ze die wel van de Vastenavond muziek uit de kleedkamer van MOC Dames 2! Of de geur roken van menig speelster waar de alcohollucht nog omheen hing..
De eerste helft werden we dan ook flink wakker geschud toen we op eigen helft gedreven werden. We kwamen er niet uit, combinatie's lukten niet, we konden niemand vinden of bereiken & de communicatie verliep stroef. Zodra wij dan ook de bal hadden, speelden we die gelijk weg om te voorkomen dat MOC door zou breken. Er onstond paniek! Toch wist Rosina in de eerste helft een mooi doelpunt te plaatsen wat zorgde voor iets meer rust in ons spel. Na een korte rust, waarin er nog geen tijd was om de thee koud te laten worden, moesten we weer de wei in.
Deze helft was onze blik scherper en ontstonden er mooie loopacties en combinaties tussen speelsters. We creëerden veel kansen maar maakten ze helaas niet af. Ondanks dat we onze spits Bus moesten missen, wist Rosina het goal opnieuw te vinden door een assist van Joyce! 2-0!! De tweede helft waren we veel sterker en we sleepten daardoor onze vierde overwinning binnen! Iedereen heeft, ondanks de moeizame start, weer geknald op het veld! PROOST DAMES!!!

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020