Vooraankondiging: Binnenkort kunt u weer op ODIO stemmen!

za, 03/24/2018 - 19:42

Alle leden van Rabobank Zuidwest-Brabant opgelet! Binnenkort is uw stem op ODIO wederom geld waard!!
Vanaf 4 april kunt u namelijk weer stemmen voor de Rabobank Clubkascampagne.

Om het lokale verenigingsleven te steunen houdt de Rabobank Zuidwest-Brabant ook dit jaar weer de Clubkas Campagne. Alle leden van de Rabobank kunnen weer hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen.

Uw (Rabo)stem is dus geld waard!

Hoe meer stemmen ODIO krijgt, des te meer geld onze vereniging ontvangt vanuit de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank stelt een bedrag van € 150.000 beschikbaar, te verdelen onder alle deelnemende clubs.

Hoe werkt het?
Ieder lid van Rabobank Zuidwest-Brabant ontvangt dinsdag 3 april per post een unieke code met een link naar de website waar je kunt stemmen. Heeft u geen internet? Dan kan je met de code via de telefoon of in de bankhal van Rabobank Zuidwest-Brabant je stem uitbrengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen, waarvan er maximaal twee op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht; de andere drie stemmen moeten op andere verenigingen worden uitgebracht. Je kunt vanaf woensdag 4 april tot en met maandag 16 april stemmen. Na de sluiting van de stemperiode wordt het totaalbedrag van € 150.000 gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen. De uitkomst van deze deling is het bedrag dat onze vereniging ontvangt voor iedere stem die op ODIO is uitgebracht.

Dus laat je stem niet verloren gaan en stem tussen 4 en 16 april op onze voetbalvereniging en help daarmee onze club aan een leuke opbrengst.


Onze dank is groot,

Bestuur RKVV ODIO

 

Lukt het u niet om te stemmen? Laat dit dan weten via onze contactpagina. Wij helpen je graag!!

 

 

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020