WVV - ODIO

zo, 12/03/2017 - 16:16

ODIO is er helaas niet in geslaagd om de volle buit bij WVV te pakken. Na een 3-0 achterstand en met 10 man toonden de ploeg van Peter van Oirschot veerkracht en kwam knap terug tot 3 - 3.

Een welbekende ver doorgevoerde analyse van Peter gaf aan dat er gewonnen moest worden om met de top mee te kunnen blijven draaien. Het spelsysteem was duidelijk en vol goede moed werd de warming-up ingegaan. Een goede warming-up smaakte dan ook naar meer.

Helaas kwam ODIO slap uit de kleedkamer. Toch kreeg ODIO gelijk kansen via Mitchell en Coen. Maar deze werden niet verzilverd. Vervolgens kwam WVV na een kwartier opstomen. Een goed schot werd knap gered door Michael, maar op de doellijn kreeg Peter Pandev een duw en ook zijn hand ging naar de bal. Als ware 'keeper' behoedde hij ODIO voor de openingstreffer, helaas constateerde de scheidsrechter een penalty en een rode kaart voor onze kleinste speler. Deze penalty werd verzilverd door aanvoerder Robin Schipperijn en ODIO keek met 10 man tegen een achterstand aan. Gelukkig waren er nog 70 minuten te spelen. ODIO bleef hetzelfde spelletje spelen en probeerde WVV op eigen helft te drukken. Sander stoomde op en ging de combinatie met Coen aan. Hierdoor kwam hij vrij voor de keeper, helaas keerde keeper Björn Varsseveld Sanders inzet. Direct uit de tegenaanval verdubbelde WVV de marge. Sander was weg achterin en een lange bal op Quirijn Schevenhoven kwam panklaar op diens hoofd. Met goed overzicht kopte hij terug op de inlopende Timo Rottiers die beheerst in de verre hoek afwerkte. 2 - 0. Toch probeerde ODIO wel kansen te creëren, maar scoren deed het niet. Er werd met 2 - 0 de rust ingegaan.

In de rust werden de koppen bij elkaar gestoken. Als ODIO één ding kan, is het werken voor elkaar. De trainer wisselde Jorrit voor Jeremai en ODIO moest zich terug in de wedstrijd knokken.

Met deze gedachte ging ODIO direct ten aanval. Toch resulteerde dit in de 3e voor WVV. Een voorzet van links werd weggekopt door Sander richting een WVV'er. Daaruit kwam een vlammend schot wat knap werd gekeerd door Michael en in de rebound was het Jens van Lakwijk die er 3 - 0 van maakte.
Daarna was het klaar met WVV en ODIO nam het heft in handen. De 3 - 1 volgde dan ook snel. Coen en Raf combineerden en Raf gaf een puntgave steekbal op broer Nic die de korte hoek wist te vinden. De aansluiting was er en nu moesten we doorpakken. Dat deden we ook. Marijn kwam op links te voetballen en met een opleving passeerde hij de rechtsback. Een harde voorzet kwam op het hoofd van de inglijdende Nic die er 3 - 2 van maakte. Met nog 20 minuten op de klok rook ODIO bloed en er zat meer in. WVV verdedigde achteruit en het spel werd constant op de helft van de thuisploeg gespeeld. Roy ontving de bal achterin en besloot breed te leggen op Sander. Sander dacht niet na en besloot een piekfijne lange bal richting Mitchell te versturen die er koppend 3 - 3 van maakte. ODIO flikte het en kwam terug, maar dat vond de ploeg nog niet genoeg. Direct na de gelijkmaker gaf Raf een knap boogballetje op Nic. Nic draaide naar de goal en haalde uit, helaas ging zijn schot voorlangs en ook Mitchell kon er net niet meer aan. Vervolgens kreeg WVV nog een kans via Schipperijn, maar zijn inzet ging hoog over. Hierna vond de scheids het voldoende en de punten werden gedeeld op sportpark de Fortuin.

Een erg slechte wedstrijd waarin ODIO laat zien dat ze niet zomaar te verslaan zijn. Terugkomen na een grote achterstand laat zien dat de ploeg over werklust en veerkracht beschikt. Volgende week komt oud-trainer Andy Wierickx met zijn NSV op bezoek. Wederom een belangrijke wedstrijd voor ODIO. Ook dan hopen we weer op veel steun om onze jongens naar de overwinning te supporteren! Voor nu bedankt en tot volgende week!

 

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020