Afsluiting seizoen selectie

Vrijdag 24 juni vond de seizoensafsluiting plaats met de selectie.

Het was na 2 Corona jaren goed om met meer dan 50 mensen het seizoen gezellig af te sluiten. Allen die een bijdrage hebben geleverd bij selectie waren daarvoor uitgenodigd. Onder het genot van een drankje en barbecue werden spelers in het zonnetje gezet, afscheid genomen van spelers, maar ook afscheid genomen van leiders en trainer.

Allereerst werd afscheid genomen Nic Melsen en Micheal Vermaas. Zij waren reeds gestopt tijdens de Corona periode en werden alsnog bedankt voor hun inzet. Daarna werd afscheid genomen van Coen Michielsen en Roy Carpentier voor de bijdrage al die jaren. Zij gaan in een lager team voetballen.

Ook bij het tweede stoppen een viertal spelers. Michel Michielsen en Jordy van Oevelen gaan lager voetballen. Jorrit de Crom, woonachtig in St Willebrord gaat daar voetballen en Jelle Goosens heeft besloten in een vriendenteam bij Meto te gaan voetballen.

Ook de begeleiders Nico Hoogerwerf en Nick Orlando gaan stoppen als leiders van ODIO 1. Zij werden ook bedankt voor hun inzet en bijdrage.

Daarna was het de beurt om afscheid te nemen van trainer Peter van Oirschot. De voorzitter sprak lovende woorden, gaf aan dat hij bij Grenswachters in een gespreid bedje terecht komt omdat men daar op trainingen en wedstrijd altijd allemaal aanwezig is. Iets wat hij bij ODIO wel eens frustreerde.

De spelers hadden allemaal mooie woorden in een video uitgesproken wat massaal tot lach salvo’s leidde. Dit filmpje is op de facebook pagina van ODIO te bekijken

Tot slot werd ook wedstrijdsecretaris John Kerstens naar voren gehaald. John is ruim 20 jaar wedstrijdsecretaris geweest, een goede ambassadeur van ODIO in de bestuurskamers zowel uit als thuis en daarnaast een fijne accurate man om mee samen te werken. Voor als zijn werk binnen ODIO werd John onder luid applaus benoemd tot lid van verdienste, waar hij erg van onder de indruk was.

Daarna werd Aaron Buijsen gehuldigd voor het feit dat hij de meeste trainingen bezocht heeft op de donderdag waar ODIO 2 en de talentvolle jeugd samen trainden.

Het hoogtepunt van de avond was de bekend making van de winnaars van de schoenen. Wie zou de beste speler van het seizoen worden? Voor deze verkiezingen hebben tijdens het seizoen 44 verschillende rapporteurs punten gegeven.
Deze uitslag geeft altijd voer tot discussie met neme bij degene die niet in de prijzen vielen. Zeker nadat men inzicht kreeg over alle punten die alle rapporteur hebben gegeven.

De uitslag
1 . Gouden Schoen : Coen Michielsen
2. Zilveren Schoen : Goort Gelten
3. Bronzen Schoen : Luke de Dooij

Tot volgend seizoen!