Kleding

Beste leden, supporters en anderen betrokken van ODIO,

We zijn blij om aan te kondigen dat wij met de firma Brandsfit een nieuwe kledingpartner en sponsor voor onze vereniging hebben gevonden. Het sponsorcontract wat getekend is heeft een eerste termijn van vier jaar en is met ingang van dit seizoen van kracht. Het merk Patrick zal vanaf heden het kledingmerk van onze vereniging zijn.

Arne van Bossche, Sales advisor Benelux van Brandsfit, geeft aan blij te zijn dat ODIO als vereniging gekozen heeft voor het concept van Brandsfit: ‘’Vanaf het eerste gesprek is er prettig contact ontstaan. In de toekomst gaan wij ODIO compleet ontzorgen met ons concept. Zo kunnen via de Digital Club Store alle leden de artikelen bestellen die nodig zijn. Daarnaast maken we digitaal inzichtelijk wat de leden in bezit hebben inclusief de maten. We kunnen daarnaast alle materialen leveren die voor een voetbalclub nodig zijn en een sporter nodig heeft.’’

Het concept

Brandsfit is van mening dat iedere jongere moeten kunnen sporten. Om dit te stimuleren stellen zij een gratis tenue beschikbaar voor ieder jeugdlid. Deze tenues zijn inmiddels gearriveerd bij onze vereniging en de eerste wedstrijden zijn hierin gespeeld. Daarnaast biedt Brandsfit een webshop aan voor alle leden met toegang tot de clubcollectie en toegang tot de gehele Patrick collectie. Leden krijgen korting op de gehele collectie en bestellingen leveren ODIO extra clubbudget op.

Wat ook nog mooi is om te vermelden is het feit dat Brandsfit ODIO een jaarlijks budget ter beschikking stelt welke ingezet kan worden voor aankoop van voetbalgerelateerde materialen.

De webshop

De door Brandsfit beschikbaar gestelde webshop voor ODIO vind je hier: https://www.brandsfit.com/rkvvodio/nl-eu/catalog?club-collection=true

Door deze webshop is er bijna tot geen kledingvoorraad meer bij ODIO. Dat betekent dat wanneer je nieuwe spullen nodig hebt, je deze op eigen kosten kan bestellen via de webshop.

Het vervolg

Seizoen 2022-2023 is een overgangsjaar voor onze vereniging. Alle jeugdelftallen, het G-team en de veteranen hebben inmiddels tenues van Patrick. Eerder is aan de overige elftallen al aangegeven dat zij vanaf seizoen 2023-2024 in kleding van Patrick dienen te voetballen.

Gesponsorde kleding

De jeugdafdeling heeft een tenue beschikbaar gekregen vanuit Brandsfit. Brandsfit heeft ook de sponsoren aangeleverd. Op deze manier voetbalt de jeugdafdeling in hetzelfde tenue. Gesponsorde wedstrijdtenues door eigen sponsors zijn enkel bij seniorenelftallen mogelijk. Alle andere materialen (trainingspak/tassen/inloopshirts) kan uiteraard wel met eigen sponsoring geregeld worden.

Indien er vragen zijn over kleding of indien er grote (sponsor)bestellingen geplaatst dienen te worden (inclusief logo van sponsor en van ODIO), neem dan contact op met sponsor- en kledingcommissie via sponsoring@odioossendrecht.nl

Als bijlage bij dit bericht delen we graag wat voorbeelden van kleding voor onze vereniging. Op naar een mooie toekomst!

Mede namens de sponsor- en kledingcommissie

Bestuur rkvv ODIO