Informatie & aanbieding Jubileumfeest ODIO

Beste leden van ODIO,

Op zaterdag 24 september aanstaande sluiten we ons jubileumjaar af met een spetterend eindfeest in De Drieschaar. Iedereen is van harte welkom, jong en oud, groot of klein, lid of geen lid… Het is een feest voor heel Ossendrecht en omstreken. Het belooft een fantastische avond te worden met diverse Nederlandse artiesten en twee top DJ’s. De deuren van De Drieschaar gaan open om 20:00 uur en het feest duurt tot 01:00 uur.

De muzikale medewerking deze avond is met medewerking van:
– DJ Jantje
– Helemaal Hollands
– Tom Haver
– DJ de Kraai

We hebben voor verschillende doelgroepen binnen onze club al de nodige zaken georganiseerd. Door omstandigheden was er echter nog geen speciale activiteit voor de senioren. Vandaar dat we voor deze leden nog een extraatje in petto hebben:
Alle ODIO leden van 16 jaar en ouder krijgen, wanneer ze zich vooraf aanmelden, alvast 4 consumpties gratis. Het enige dat we hiervoor vragen is om even een mail te sturen naar feestodio@gmail.com met naam en geboortedatum. We checken dan vooraf onze ledenlijst en zorgen dat de munten die avond klaarliggen bij de uitgiftebalie in De Drieschaar.  

LET OP: ALLEEN GELDIG WANNEER JE VOORAF AANMELDT !! 

We hopen dat jullie in grote getale van de partij zijn om ons 90-jarig jubileum op gepaste wijze af te sluiten.

Met sportieve groeten,

Jubileumcommissie ODIO