Jeffrey en Nico: Lid van Verdienste

Afgelopen maandag zijn tijdens de jubileumreceptie voor vrijwillgers twee vrijwilligers in het zonnetje gezet als Lid van Verdienste.

Jeffrey Stumpf
De benoeming van Jeffrey tot lid van verdienste stamt van vorig jaar. Helaas lieten COVID-maatregelen het persoonlijk uitreiken van de onderscheiding niet toe.
Jeffrey is 25 jaar geleden begonnen als jeugdleider/trainer bij het toenmalig F- team. Hij heeft ook als grensrechter gefungeerd bij het 1e elftal. Hij is nog altijd actief als verenigingscheidsrechter en een ook al bijna 25 leider van ons 1e elftal.

Nico Hoogerwerf
Nico is een man op wie we altijd kunnen rekenen. Een betrokken ODIO man. Heeft in de jubileumcommissie gezeten bij zowel het 75-, 80- en nu ook bij het 90 jarig jubileum.

Daarnaast is Nico penningmeester geweest, leider van het eerste elftal, oprichter van het derde elftal en bovenal supporter van elk team. Het boekje rondom de thuiswedstrijden van ODIO 1 maakt Nico ook en Nico is de drijvende kracht achter het nieuwe spelletje binnen onze vereniging; Last Man Standing.

Jeffrey en Nico: van harte gefeliciteerd!!