Rabobank

ODIO ontvangt bedrag uit Rabobank Coöperatiefonds

Mooi nieuws vanuit het coöperatiefonds van Rabobank Zuidwest-Brabant! Onze voetbalvereniging heeft namelijk een cheque ter waarde van een bedrag van € 4.470 ontvangen. 

Het bedrag gaat gebruikt worden voor het realiseren van een staantribune op ons sportpark. Op dit moment lopen de gesprekken voor realisatie hiervan. Daarover hopelijk snel meer. 

Opbrengst Rabo Club Support bekend

In de eerste week van oktober konden leden van Rabobank Zuidwest-Brabant tijdens 'Rabo Club Support' stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ook ODIO was uiteraard één van die verenigingen. Elke stem die een vereniging/stichting krijgt vertegenwoordigd een bedrag. Hoe meer stemmen, hoe hoger de opbrengst.

We zijn enorm blij om te kunnen delen dat ODIO een bedrag van € 920,07 heeft opgehaald tijdens de stemweek. Dit allemaal dankzij JOUW stem.

Rabo ClubSupport van start: STEM OP ODIO!

Vanaf morgen (27 september) start de actie Rabo ClubSupport. Dit is de opvolger van de Rabobank ClubkasCampagne. Via deze weg wil ODIO opnieuw graag aandacht vragen voor de stemperiode. Deze loopt van 27 september tot en met 6 oktober. Elk lid* van Raboank Zuidwest-Brabant ontvangt een persoonlijke code waarmee gestemd kan worden.

Mooi resultaat ODIO tijdens Rabobank Clubkas Campagne

Na een campagne van twee weken is de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend gemaakt.

Stem op ODIO - Rabobank Clubkas Campagne

STEM VANAF VANDAAG OP ODIO TIJDENS DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE!

Om het lokale verenigingsleven te steunen houdt de Rabobank Zuidwest-Brabant ook dit jaar weer de Clubkas Campagne. Alle leden* van de Rabobank kunnen vanaf VANDAAG, 4 april, weer hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. 

Vooraankondiging: Binnenkort kunt u weer op ODIO stemmen!

Alle leden van Rabobank Zuidwest-Brabant opgelet! Binnenkort is uw stem op ODIO wederom geld waard!!
Vanaf 4 april kunt u namelijk weer stemmen voor de Rabobank Clubkascampagne.

ODIO haalt schitterend bedrag met Rabobank Clubkascampagne op

De afgelopen twee weken heeft u meer dan gebruikelijk een mail van ons gehad over de Rabobank Clubkascampagne. Inmiddels is de uitslag bekend gemaakt en weten we welk bedrag met de campagne is verkregen.

ODIO heeft 314 stemmen behaald tijdens Rabobank Clubkascampagne, goed voor een bedrag van € 1.023,64!!

Stem op ODIO tijdens de Rabobank ClubkasCampagne!!

STEM OP ODIO!!
 
Om het lokale verenigingsleven te steunen houdt de Rabobank Zuidwest-Brabant ook dit jaar weer de Clubkas Campagne. Alle leden van de Rabobank kunnen vanaf 6 april weer hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. 

Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!

Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start, ook ODIO doet dit jaar weer mee.

Rabobank Zuidwest-Brabant steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Een van deze manieren is het sponsor/donatiebudget, waarbij verenigingen en stichtingen een ‘jaarlijks steuntje in de rug’ krijgen van de Rabobank. Ieder jaar organiseren zij de Rabobank Clubkas Campagne.

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020