Nieuws

Titel: Erwin van Schilt nieuwe hoofdtrainer ODIO
Published at: 1/13/2022
Inhoud:

Met ingang van volgend seizoen zal Erwin van Schilt hoofdtrainer zijn van onze voetbalvereniging. Hij volgt hiermee Peter van Oirschot op, die na vijf seizoen bij onze club op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Erwin woont in Hoogerheide en is 33 jaar en heeft in het verleden 2 seizoenen bij ODIO gevoetbald. Op jonge leeftijd is Erwin al begonnen met het geven van training en stond eerder voor de selectie van NVS, VIVOO, MOC 2 en Nieuw Borgvliet.

Erwin, succes bij onze mooie club & Peter dank voor al jouw inspanningen!

Afbeelding:
Titel: Doneer uw statiegeld aan ODIO
Published at: 1/10/2022
Inhoud:

Hoofdsponsor COOP supermarkt heeft voor de jubileumcommissie van ODIO een leuke actie bedacht. Tot en met 31 maart kunt u uw statiegeld aan ODIO doneren. U doet dit middels de doneer knop.

Namens de jubileumcommissie: hartelijk dank!

Afbeelding:
Labels:
Titel: Uitbreiding sponsorborden Dekkers reclame en Oxrooms
Published at: 1/8/2022
Inhoud:

Vandaag zijn langs het hoofdveld diverse nieuwe sponsorborden geplaatst. Het betreft borden van Oxrooms, Johny's Steakhouse en Dekkers Textielbedrukking/Bedrukking & Reclame.

Paul en Eric; hartelijk dank voor jullie (uitgebreide) steun!!

Weten welke sponsormogelijkheden onze vereniging kent? Neem contact op met onze sponsorcommissie.

Afbeelding:
Labels:
Titel: Gelukkig nieuwjaar!
Published at: 1/4/2022
Inhoud:

Beste leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren en bezoekers van onze mooie voetbalvereniging,

Het Bestuur van RKVV ODIO wenst u een gelukkig nieuwjaar. Dat 2022 een jaar mag worden waarin we weer snel op een normale manier kunnen voetballen en samen naar mooie wedstrijden kunnen kijken.

Hopelijk tot snel!

Afbeelding:
Labels:
Titel: Sinterklaas bij ODIO
Published at: 11/28/2021
Inhoud:

Corona gaat het Sinterklaasfeest bij ODIO niet zo maar verpesten. Als dan de Sint niet bij ODIO kan komen, dan gaat hij zelf langs de deuren. 

Afgelopen vrijdag was het zover. Sinterklaas ging met zijn pieten langs de jongste Sterspelers van ODIO. Hij had speciaal zijn groen/witte sjaal om gedaan, omdat hij ook de grootste fan van ODIO is. Hij had natuurlijk ook voor iedereen een cadeautje bij. Het was ontzettend slecht weer, maar iedereen weet. De pieten en de Sint gaan door weer en wind. Hartstikke bedankt Sinterklaas en Pieten en tot volgend jaar!

 

Afbeelding:
Labels:
Titel: Nieuw protocol inzake COVID-19
Published at: 11/22/2021
Inhoud:

Afgelopen vrijdag 12 november zijn de nieuwe coronamaatregelen aangekondigd door het kabinet. Ondanks dat wij weer nieuwe regels moeten gaan toepassen en handhaven is het vooral belangrijk dat wij kunnen blijven voetballen. Helaas moeten wij het de komende weken stellen zonder onze trouwe supporters, zowel bij de jeugd als senioren.

Het nieuwe protocol vanuit ODIO vind u HIER

Daarnaast graag aandacht voor de mededeling vanuit de Woensdrechte Voetbal Federatie rondom het coronavirus. Deze mededeling is HIER te lezen.

 

Afbeelding:
Labels:
Titel: Terugblik: Jeugddag voor alle jeugdleden (6 november)
Published at: 11/16/2021
Inhoud:

Het werd nog even spannend. Na verschillende vergaderingen om alles goed voor te bereiden voor alle jeugdleden van ODIO, stond alleen nog een persconferentie ons in de weg om een leuke dag te organiseren. Gelukkig zat het dit keer nog mee wat betreft de maatregelen en mochten wij iedereen ontvangen op ons sportpark.

De ochtend stond gepland voor onze kleinste jeugdspelers. Jo-8 tot en met j0-12 verzamelde om kwart voor 10 in de kantine. 45 jongens en meiden werden verdeeld onder tien verschillende teams, ondersteunt door een jeugdtrain(st)er of ouder. Dankzij alle vrijwilligers konden we bij elk spel een spelleider plaatsen, die soms fanatieker waren dan de jeugd zelf. Nadat de eerste teams klaar waren, was het mooi om te zien dat zij met een grote groep op het sportpark bleven om te blijven spelen en sommige zelfs te blijven helpen bij een aantal spellen.

Gedurende de middag was het de beurt aan de oudere jeugdelftallen. Ook daarbij mochten we een mooi aantal ontvangen van 47 deelnemers. Gedurende de dag hebben we als jubileumcommissie veel blije en fanatieke leden gezien. Om de dag af te sluiten zorgde Harry en Anita, samen met het kantine personeel, voor een lekker frietje met een snack.

Als jubileum commissie willen we graag iedereen bedanken die zich hebben ingezet om er een leuke dag van te maken. Daarnaast waren we blij dat we in samenwerking met MVK verhuur en Tijo allerlei leuke spellen konden presenteren aan de jeugdleden. Zoals je ziet op de onderstaande foto’s hebben onze jeugdleden het erg naar hun zin gehad. En daarom was het voor ons ook een geslaagde dag.

De jubileumcommissie

 

 

Afbeelding:
Labels:
Titel: Opbrengst Rabobank Club Support
Published at: 11/14/2021
Inhoud:

Tijdens de Club Support campagne van Rabobank Zuidwest-Brabant heeft onze voetbalvereniging een ontzettend mooi bedrag van €1.303,10 opgehaald.

Alle stemmers op ODIO, hartelijk dank voor het mogelijk maken van deze fantastische bijdrage! 

Afbeelding:
Labels:
Titel: GEANNULEERD: Vrijdag 19 november: Jubileum kick-off party
Published at: 11/8/2021
Inhoud:

WEGENS NIEUWE COVID-MAATREGELEN ZIJN DE RECEPTIE EN DE FEESTAVOND VAN 19 NOVEMBER HELAAS GEANNULEERD. HOPELIJK KRIJGEN WE DE KANS OM DEZE AVOND OP EEN ANDER MOMENT IN TE HALEN.

Sinds vorige week bestaat onze voetbalvereniging 90 jaar. Een heel seizoen lang geven we ons jubileumjaar kleur. Op vrijdagavond 19 november a.s. doen we dit met een kick-off party. Je bent van harte uitgenodigd!

 

Afbeelding:
Labels:
Titel: Jeffrey en Nico: Lid van Verdienste
Published at: 11/3/2021
Inhoud:

Afgelopen maandag zijn tijdens de jubileumreceptie voor vrijwillgers twee vrijwilligers in het zonnetje gezet als Lid van Verdienste.

Jeffrey Stumpf
De benoeming van Jeffrey tot lid van verdienste stamt van vorig jaar. Helaas lieten COVID-maatregelen het persoonlijk uitreiken van de onderscheiding niet toe.
Jeffrey is 25 jaar geleden begonnen als jeugdleider/trainer bij het toenmalig F- team. Hij heeft ook als grensrechter gefungeerd bij het 1e elftal. Hij is nog altijd actief als verenigingscheidsrechter en een ook al bijna 25 leider van ons 1e elftal.

Nico Hoogerwerf
Nico is een man op wie we altijd kunnen rekenen. Een betrokken ODIO man. Heeft in de jubileumcommissie gezeten bij zowel het 75-, 80- en nu ook bij het 90 jarig jubileum.

Daarnaast is Nico penningmeester geweest, leider van het eerste elftal, oprichter van het derde elftal en bovenal supporter van elk team. Het boekje rondom de thuiswedstrijden van ODIO 1 maakt Nico ook en Nico is de drijvende kracht achter het nieuwe spelletje binnen onze vereniging; Last Man Standing.

Jeffrey en Nico: van harte gefeliciteerd!!

 

Afbeelding:
Titel: ODIO 90 jaar
Published at: 11/3/2021
Inhoud:

ODIO 90 jaar!

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. 90 jaar geleden is onze voetbalclub opgericht en dat gaan we het komende jaar op verschillende momenten vieren.
Onze jubileumcommissie is al lange tijd bezig om een heel programma in elkaar te steken voor jong, oud, clubleden en de hele Ossendrechtse kern.

Vanavond is het jubileumjaar afgetrapt met het rondbrengen van de jubileumkrant. In deze krant vind u ook het volledige jubileumprogramma.

Afbeelding:
Labels:
Titel: Overlast rommel op sportpark
Published at: 10/26/2021
Inhoud:

Helaas komt het geregeld voor dat ons sportpark wordt achtergelaten als een vuilnisbelt. Vriendelijk doch dringend willen we verzoeken om het sportpark netjes achter te laten als je gebruik hebt gemaakt van de faciliteiten op het sportpark.

Houd het leuk voor iedereen. Onze accomodatiecommissie is dagelijks bezig met opruimen, ook voor hen is dat geen fijne taak.

Bedankt.

Het Bestuur

Afbeelding:

Pagina's

© r.k.v.v. ODIO Ossendrecht 2020