Nieuwsbrief RKVV ODIO

Jammer genoeg heeft COVID ook nu weeer een enorme impact op het voetbalseizoen. En dat is dit jaar extra zuur omdat ODIO dit seizoen in het teken staat van het 90-jarig bestaan van onze vereniging.

Jammer genoeg heeft COVID ook nu weeer een enorme impact op het voetbalseizoen. En dat is dit jaar extra zuur omdat ODIO dit seizoen in het teken staat van het 90-jarig bestaan van onze vereniging. Het lijkt er gelukkig wel op dat er steeds meer mogelijk wordt. Laten we dat hopen.

Rustig is het allemins binnen onze vereniging. Er spelen genoeg zaken die we graag willen delen in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier en hopelijk tot snel!

Het Bestuur

Opvolging Roger Withagen – voorzitter
We hebben in de persoon van Corné Govaarts een kandidaat voorzitter en dus ook opvolger van Roger Withagen gevonden.
Corné heeft vanaf de jaarvergadering al de bestuursvergaderingen bijgewoond en vanaf nu gaat hij de taken van Roger gefaseerd overnemen. Zo gaan alle zaken t.a.v. het nieuwe seizoen onder verantwoordelijkheid van Corné vallen. De overdracht van lopende zaken vindt in de loop van komende maanden plaats. Zo bouwt Roger langzaam zijn voorzitterschap af en blijft hij op de achtergrond beschikbaar voor advies.
De officiële voordracht en stemming over de kandidaat voorzitter zal op een later moment plaats vinden.

Kennismaken met Corné?
Hij stelt zich HIER voor.

——

Erwin van Schilt nieuwe trainer ODIO
Eerder is bekend geworden dat Erwin van Schilt de nieuwe hoofdtrainer van onze vereniging wordt. 

Wie is Erwin van Schilt 
,Ik ben Erwin van Schilt, 33 jaar, geboren in Steenbergen en woonachtig in Hoogerheide met mijn vrouw Evelien en twee dochters Sanne en Isa. Ik werk nu zo’n 10 jaar bij de Rabobank op de zakelijke afdeling waar ik actief ben in de kredietverlening aan MKB ondernemers. Zelf heb ik van de jeugd tot het 1e elftal gevoetbald bij Steenbergen. Ook heb ik nog twee seizoenen bij ODIO gespeeld. De stap naar ODIO was voor mij logisch omdat Evelien uit Ossendrecht komt en ik mezelf snel ‘thuis’ voelde in Ossendrecht.  Na die twee seizoenen heb ik de keuze gemaakt om me te richten op het trainerschap. Na NVS, Vivoo, MOC’17 2 ben ik momenteel voor het 2e seizoen actief bij Nieuw Borgvliet. Ik kijk uit naar volgend seizoen om te starten bij ODIO. Toen ik er nog voetbalde heb ik ODIO leren kennen als een gezellige club die een belangrijke rol speelt in de hechte gemeenschap van Ossendrecht. De organisatie rondom de club staat als een huis wat te danken is aan een grote, kundige groep vrijwilligers. Ik heb er zin in en zie jullie graag (weer) volgend seizoen!’

—–

Onze keeperstrainer Luc Landschauer is onlangs geslaagd voor de cursus Goalkeepercoach C van de KNVB.
Luc, van harte gefeliciteerd en dat je nog veel keepers mag coachen bij en namens ODIO.

—–

Inning contributie tweede seizoenshelft
Gelukkig kan er met de huidige coronamaatregelen worden getraind, door zowel de jeugd als senioren. Hopelijk is de volgende stap dat de wedstrijden/competities weer worden hervat. Vorig jaar heeft het bestuur besloten, door de coronamaatregelen destijds, de inning van de contributie van de tweede seizoenshelft te halveren. Het Bestuur heeft onlangs besloten om de inning van de contributie over deze tweede seizoenshelft voorlopig op te schorten in afwachting van de verdere maatregelen van de overheid.
 
Het Bestuur hoopt u op korte termijn verder te informeren. 

—–

Kantinecommissie 
Het Bestuur is voornemens om een kantinecommissie op te richten. Meerdere vrijwilligers binnen onze vereniging houden zich al bezig met verschillende taken t.b.v. de kantine. Wij zoeken nu een vrijwilliger die de spin in het web is tussen het bestuur en de verschillende vrijwilligers die zich bezighouden met de kantine. In deze functie ben je voorzitter van de kantinecommissie en zet je verschillende acties uit. Taken die horen bij deze functie/commissie: inkoop en verkoop, prijsindicaties vaststellen, aanspreekpunt voor kantinepersoneel, aanspreekpunt voor bestuur namens kantine etc.. Heb jij affiniteit met deze activiteiten en heb je interesse? Stuur een mail naar onze secretaris Maikel van der Poel (secretaris@odio.info)

—–

Van het wedstrijdsecretariaat:

  • Vervolg competitie:

Door de persconferentie van vrijdag 14 januari lijkt het erop dat we een stap dichter bij het voetballen in competitieverband komen.
Alle teams mogen momenteel weer trainen (zowel jeugd als senioren) en ook mogen onderling binnen de eigen vereniging wedstrijden worden georganiseerd.
Op het spelen van competitiewedstrijden moeten we nog even wachten.
 
Op dinsdag 25 januari volgt een nieuwe persconferentie. Het is tot dan afwachten of er dan meer versoepelingen komen en de competities weer kunnen hervatten.
 
Voor de A-categorie (ODIO 1 en 2) is in ieder geval bepaald dat zij niet eerder dan 6 februari de competitie zullen hervatten.
Voor alle andere teams (B-categorie) is het mogelijk dat we zelfs in het weekend van 29/30 januari weer gaan starten, maar dat is dus afhankelijk van de persconferentie van 25 januari.
 

  • Wisseling in wedstrijdsecretariaat:

In het wedstrijdsecretariaat bij de senioren heeft John Kerstens aangegeven na dit seizoen te gaan stoppen. Na een aantal jaren bij de jeugd en senioren als wedstrijdsecretaris gefungeerd te hebben vindt John het welletjes. Voor zijn opvolging hoefde hij niet ver te zoeken, zijn zoon Sander zal m.i.v. komend seizoen zijn taak over gaan nemen.
Sander heeft geen introductie nodig, want iedereen bij ODIO kent Sander wel. John zal Sander in de komende maanden meenemen in de werkzaamheden als wedstrijdsecretaris.