Roger en Johan worden beloond

Op de jaarlijkse jaarvergadering worden altijd alle formelen onderdelen afgehandeld. Dit keer stond het ook in teken van een aantal vrijwilligers belonen / bedanken voor hun inzet.

Roger
Tijdens de algemene ledenvergadering van 31 oktober jl. werd Roger door de KNVB en het bestuur van ODIO in het zonnetje gezet. Roger is inmiddels alweer 22 jaar voorzitter van onze mooie vereniging. De KNVB heeft Roger om die reden gehuldigd met de gouden speld van de KNVB. Dit voor al hetgeen Roger voor onze vereniging heeft betekent.

Tot slot werd vrouwlief, Alice Withagen, ook voorzien van een mooie bos bloemen. Waarna zij de gouden speld mocht opspelden bij Roger.

Johan
Johan van Velthoven was aftredend penningmeester tijden de algemene ledenvergadering van 31 oktober jl. Johan is sinds oktober 2013 tot oktober 2022 penningmeester geweest van onze vereniging. Daarnaast is Johan van september 2007 tot september 2012 jeugdvoorzitter geweest. Om dit alles werd Johan benoemd tot lid van verdienste. Johan, dan voor alles wat je hebt gedaan voor onze vereniging!