Terugblik: Jeugddag voor alle jeugdleden (6 november)

jeugdleden van ODIO, stond alleen nog een persconferentie ons in de weg om een leuke dag te organiseren.

Gelukkig zat het dit keer nog mee wat betreft de maatregelen en mochten wij iedereen ontvangen op ons sportpark. 

De ochtend stond gepland voor onze kleinste jeugdspelers. Jo-8 tot en met jo-12 verzamelden om kwart voor 10 in de kantine. 45 jongens en meiden werden verdeeld onder tien verschillende teams, ondersteunt door een jeugdtrain(st)er of ouder. Dankzij alle vrijwilligers konden we bij elk spel een spelleider plaatsen, die soms fanatieker waren dan de jeugd zelf. Nadat de eerste teams klaar waren, was het mooi om te zien dat zij met een grote groep op het sportpark bleven om te blijven spelen en sommige zelfs te blijven helpen bij een aantal spellen.

Gedurende de middag was het de beurt aan de oudere jeugdelftallen. Ook daarbij mochten we een mooi aantal ontvangen van 47 deelnemers. Gedurende de dag hebben we als jubileumcommissie veel blije en fanatieke leden gezien. Om de dag af te sluiten zorgde Harry en Anita, samen met het kantine personeel, voor een lekker frietje met een snack. 

Als jubileum commissie willen we graag iedereen bedanken die zich hebben ingezet om er een leuke dag van te maken. Daarnaast waren we blij dat we in samenwerking met MVK verhuur en Tijo allerlei leuke spellen konden presenteren aan de jeugdleden. Zoals je ziet op de onderstaande foto’s hebben onze jeugdleden het erg naar hun zin gehad. En daarom was het voor ons ook een geslaagde dag.

De jubileumcommissie