Harry Vermaas: Ambitie in kantine ODIO

Eindelijk mag de kantine weer enigzins normaal open. Dat is goed nieuws voor iedereen, maar zeker voor onze nieuwe kantinebeheerder Harry Vermaas. Onderstaande tekst komt uit een publicatie van De Zuidwestkrant. We wensen Harry veel succes dit seizoen en hopen dat u Harry vaak zal komen bezoeken!

Luctor et emergo voor Harry Vermaas

Covid-19 trok eveneens een zware wissel op de feestelijke plannen van ODIO. Niet minder dan negen decennia voetbal in Ossendrecht moest en zou vanzelfsprekend gevierd worden. De jubileumcommissie liep over van enthousiasme doch een noodzakelijke pas op de plaats volgde. Nog enkele maanden resten om het jubeljaar nog enig gezicht te geven. Ook voor kantinebaas Harry Vermaas (54)mag het onderhand beginnen. Oftewel Luctor et Emergo op Sportpark De Heiloop.

De geboren Zeeuw is geen onbekende bij ODIO. Na zijn intrede in Ossendrecht voetbalde hij tot vier jaar terug in de lager elftallen en was jeugdleider en trainer van zonen Jeffrey en Michael. Ook stond hij enkele seizoenen Wim en Miranda in de kantine bij. “Zij vertrokken echter naar Welberg. Ik ben toen benaderd om hen op te volgen echter ik bedankte voor de eer. Tijd ontbrak me om naast de weekenden ook nog de schoonmaak en inkoop voor mijn rekening te nemen”, aldus elektrotechnicus Harry Vermaas.

Thuis
Amber van Dijk vulde vanuit Café Boulevard even de leegte doch kon de kantine door iets veranderende werkzaamheden niet langer combineren. Uiteindelijk klopte ODIO alsnog bij Harry Vermaas aan. “Schoonmaak en inkoop worden nu door de club geregeld. Ik ‘draai’ de kantine op donderdagavond tijdens het veteranenvoetbal en natuurlijk in de weekenden. Vorig jaar hadden we in Ossendrecht gelukkig nog enkele drukbezochte derby’s, voor de beker en competitie, tegen Grenswachters. Daarna ging definitief de deur op slot. Al bij al liggen we onderhand een jaar stil. Het nog even afwachten op de indeling. We zouden graag met alle ODIO-teams tegelijk thuis spelen. Of dit echter haalbaar is? Hoe dan ook, ook van mij mag het nog liever vandaag nog starten.”